بررسی امکان استفاده از کاه گندم و قوزه پنبه استان گلستان در ساخت تخته خرده کاه و تقویت آن با نانورس
توجه : به همراه فایل word این محصول فایل پاورپوینت (PowerPoint) و اسلاید های آن به صورت هدیه ارائه خواهد شد
بررسی امکان استفاده از کاه گندم و قوزه پنبه استان گلستان در ساخت تخته خرده کاه و تقویت آن با نانورس دارای ۱۷ صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است
فایل ورد بررسی امکان استفاده از کاه گندم و قوزه پنبه استان گلستان در ساخت تخته خرده کاه و تقویت آن با نانورس کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه و مراکز دولتی می باشد.
توجه : در صورت مشاهده بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی بررسی امکان استفاده از کاه گندم و قوزه پنبه استان گلستان در ساخت تخته خرده کاه و تقویت آن با نانورس،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد
بخشی از متن بررسی امکان استفاده از کاه گندم و قوزه پنبه استان گلستان در ساخت تخته خرده کاه و تقویت آن با نانورس :
نام کنفرانس، همایش یا نشریه : تحقیقات علوم چوب و کاغذ ایران
تعداد صفحات :۱۷
در این پژوهش با استفاده از اختلاط کاه گندم و قوزه پنبه، تخته خرده کاه با چسب اوره فرمالدهید تولید و خواص آن با نانورس تقویت شد. درصد اختلاط قوزه پنبه با کاه گندم در سه سطح به ترتیب ۴۰، ۶۰ و ۸۰ درصد نانورس ۰ و ۲ درصد بر اساس وزن خشک چسب به عنوان عوامل متغیر انتخاب گردید. نمونه های شاهد نیز از ۱۰۰ درصد کاه گندم ساخته شدند. خواص فیزیکی و مکانیکی تخته ها شامل: مقاومت خمشی، مدول الاستیسیته، چسبندگی داخلی، جذب آب و واکشیدگی ضخامت در طی ۲ و ۲۴ ساعت غوطه وری در آب، برطبق استاندارد DIN- 68763 اندازه گیری شد. نتایج نشان داد که استفاده از قوزه پنبه و نانورس در ساخت تخته خرده کاه، باعث افزایش مقاومت خمشی(MOR) ، مدول الاستیسیته (MOE) و چسبندگی داخلی (IB) تخته ها می شود. همچنین نتایج نشان داد، با افزایش درصد قوزه پنبه و نانورس جذب آب و واکشیدگی ضخامت بهبود یافت.
کلید واژه: استان گلستان، کاه گندم، قوزه پنبه، تخته خرده کاه، نانورس
- در صورتی که به هر دلیلی موفق به دانلود فایل مورد نظر نشدید با ما تماس بگیرید.