بررسی امکان استفاده از کاه گندم و قوزه پنبه استان گلستان در ساخت تخته خرده کاه و تقویت آن با نانورس


در حال بارگذاری
23 اکتبر 2022
فایل ورد و پاورپوینت
2120
2 بازدید
۹۷,۷۰۰ تومان
خرید

توجه : به همراه فایل word این محصول فایل پاورپوینت (PowerPoint) و اسلاید های آن به صورت هدیه ارائه خواهد شد

 بررسی امکان استفاده از کاه گندم و قوزه پنبه استان گلستان در ساخت تخته خرده کاه و تقویت آن با نانورس دارای ۱۷ صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است

فایل ورد بررسی امکان استفاده از کاه گندم و قوزه پنبه استان گلستان در ساخت تخته خرده کاه و تقویت آن با نانورس  کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه  و مراکز دولتی می باشد.

توجه : در صورت  مشاهده  بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی بررسی امکان استفاده از کاه گندم و قوزه پنبه استان گلستان در ساخت تخته خرده کاه و تقویت آن با نانورس،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد


بخشی از متن بررسی امکان استفاده از کاه گندم و قوزه پنبه استان گلستان در ساخت تخته خرده کاه و تقویت آن با نانورس :

نام کنفرانس، همایش یا نشریه : تحقیقات علوم چوب و کاغذ ایران

تعداد صفحات :۱۷

در این پژوهش با استفاده از اختلاط کاه گندم و قوزه پنبه، تخته خرده کاه با چسب اوره فرمالدهید تولید و خواص آن با نانورس تقویت شد. درصد اختلاط قوزه پنبه با کاه گندم در سه سطح به ترتیب ۴۰، ۶۰ و ۸۰ درصد نانورس ۰ و ۲ درصد بر اساس وزن خشک چسب به عنوان عوامل متغیر انتخاب گردید. نمونه های شاهد نیز از ۱۰۰ درصد کاه گندم ساخته شدند. خواص فیزیکی و مکانیکی تخته ها شامل: مقاومت خمشی، مدول الاستیسیته، چسبندگی داخلی، جذب آب و واکشیدگی ضخامت در طی ۲ و ۲۴ ساعت غوطه وری در آب، برطبق استاندارد DIN- 68763 اندازه گیری شد. نتایج نشان داد که استفاده از قوزه پنبه و نانورس در ساخت تخته خرده کاه، باعث افزایش مقاومت خمشی(MOR) ، مدول الاستیسیته (MOE) و چسبندگی داخلی (IB) تخته ها می شود. همچنین نتایج نشان داد، با افزایش درصد قوزه پنبه و نانورس جذب آب و واکشیدگی ضخامت بهبود یافت.

کلید واژه: استان گلستان، کاه گندم، قوزه پنبه، تخته خرده کاه، نانورس

  راهنمای خرید:
  • در صورتی که به هر دلیلی موفق به دانلود فایل مورد نظر نشدید با ما تماس بگیرید.