بررسی تاثیر دریافت سویا بر سطح لپتین سرم در یک کارآزمایی بالینی متقاطع در زنان مبتلا به سندرم متابولیک


در حال بارگذاری
23 اکتبر 2022
فایل ورد و پاورپوینت
2120
2 بازدید
۷۹,۷۰۰ تومان
خرید

توجه : به همراه فایل word این محصول فایل پاورپوینت (PowerPoint) و اسلاید های آن به صورت هدیه ارائه خواهد شد

 بررسی تاثیر دریافت سویا بر سطح لپتین سرم در یک کارآزمایی بالینی متقاطع در زنان مبتلا به سندرم متابولیک دارای ۱۰ صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است

فایل ورد بررسی تاثیر دریافت سویا بر سطح لپتین سرم در یک کارآزمایی بالینی متقاطع در زنان مبتلا به سندرم متابولیک  کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه  و مراکز دولتی می باشد.

توجه : در صورت  مشاهده  بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی بررسی تاثیر دریافت سویا بر سطح لپتین سرم در یک کارآزمایی بالینی متقاطع در زنان مبتلا به سندرم متابولیک،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد


بخشی از متن بررسی تاثیر دریافت سویا بر سطح لپتین سرم در یک کارآزمایی بالینی متقاطع در زنان مبتلا به سندرم متابولیک :

نام کنفرانس، همایش یا نشریه : تحقیقات نظام سلامت

تعداد صفحات :۱۰

مقدمه: ممکن است مصرف سویا بر سطح سرمی لپتین موثر باشد. هدف از این مطالعه بررسی اثر مصرف سویا بر سطح لپتین سرم در زنان یائسه مبتلا به سندرم متابولیک است.روش ها: در این کارآزمایی بالینی متقاطع ۴۲ زن مبتلا به سندرم متابولیک شرکت کردند. سپس افراد به یکی از گروه های زیر به مدت ۸ هفته تقسیم شدند. گروه شاهد که رژیم غذایی DASH (Dietary approaches to stop hypertension)، گروهی که رژیم غذایی پروتئین سویا و گروهی که رژیم غذایی دانه سویا دریافت کردند. سطح لپتین سرم به روش ELISA Enzyme-linked immunosorbent assay)) اندازه گیری شد.یافته ها: در طول سه مرحله مداخله تغییر معنی داری در وزن دیده نشد. همچنین تفاوت معنی داری بین مقادیر نهایی غلظت لپتین سرم بعد از استفاده از این رژیم های غذایی مشاهده نگردید (میانگین هندسی ± انحراف معیار: ۱۶.۹±۲.۵ ng/mL در گروه شاهد، ۱۶.۱±۱.۶ ng/mL در گروه پروتئین سویا و ۱۵.۹±۱.۷ ng/mL در گروه دانه سویا). مقایسه درصد تغییرات سطح سرمی لپتین در گروه پروتئین سویا و دانه سویا نسبت به گروه شاهد نشان داد که رژیم های حاوی سویا اثری در تغییرات سطح لپتین نداشتند.نتیجه گیری: یافته های مطالعه حاضر نشان داد که پروتئین و دانه سویا تاثیری بر وزن و سطح لپتین سرم در زنان یائسه مبتلا به سندرم متابولیک ندارد.

کلید واژه: سویا، لپتین، سندرم متابولیک، زنان یائسه

  راهنمای خرید:
  • در صورتی که به هر دلیلی موفق به دانلود فایل مورد نظر نشدید با ما تماس بگیرید.