مقاله مقایسه حافظه کاذب مبتلایان به اختلال استرس پس از ضربه بر اساس نوع درمان روان شناختی


در حال بارگذاری
23 اکتبر 2022
فایل ورد و پاورپوینت
2120
4 بازدید
۷۹,۷۰۰ تومان
خرید

توجه : به همراه فایل word این محصول فایل پاورپوینت (PowerPoint) و اسلاید های آن به صورت هدیه ارائه خواهد شد

  مقاله مقایسه حافظه کاذب مبتلایان به اختلال استرس پس از ضربه بر اساس نوع درمان روان شناختی دارای ۸ صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است

فایل ورد مقاله مقایسه حافظه کاذب مبتلایان به اختلال استرس پس از ضربه بر اساس نوع درمان روان شناختی  کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه  و مراکز دولتی می باشد.

توجه : در صورت  مشاهده  بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی مقاله مقایسه حافظه کاذب مبتلایان به اختلال استرس پس از ضربه بر اساس نوع درمان روان شناختی،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد


بخشی از متن مقاله مقایسه حافظه کاذب مبتلایان به اختلال استرس پس از ضربه بر اساس نوع درمان روان شناختی :

مقاله مقایسه حافظه کاذب مبتلایان به اختلال استرس پس از ضربه بر اساس نوع درمان روان شناختی که چکیده‌ی آن در زیر آورده شده است، در بهار ۱۳۸۹ در مجله دانشگاه علوم پزشکی کرمان از صفحه ۱۵۴ تا ۱۶۰ منتشر شده است.
نام: مقایسه حافظه کاذب مبتلایان به اختلال استرس پس از ضربه بر اساس نوع درمان روان شناختی
این مقاله دارای ۷ صفحه می‌باشد، که برای تهیه‌ی آن می‌توانید بر روی گزینه‌ی خرید مقاله کلیک کنید.
کلمات مرتبط / کلیدی:
مقاله حافظه کاذب
مقاله استرس پس از ضربه
مقاله درمان

چکیده و خلاصه‌ای از مقاله:
مقدمه: حافظه کاذب در افراد مبتلا به اختلال استرس پس از ضربه شیوع بیشتری دارد. این حافظه می تواند تحت تاثیر گروه قرار گرفته و علایم بیماری را تشدید کند. روش های درمانی پردازش مجدد و حساسیت زدایی از طریق حرکت چشم و بازگویی روانشناختی برای درمان این بیماری به کار می روند که موثر بودن آنها مورد بحث است.
روش: دو گروه از افراد مبتلا به اختلال استرس پس از ضربه (هر گروه ۷۳ نفر) که با روش های حساسیت زدایی و بازگویی روانشناختی تحت درمان قرار گرفته بودند و یک گروه مبتلا به اختلال استرس پس از ضربه که تحت درمانی قرار نگرفته بودند به عنوان گروه گواه به طور تصادفی انتخاب شدند و با استفاده از آزمون حافظه کاذب رودیگر و مک درموت ارزیابی و مقایسه شدند.
یافته ها: گروه حساسیت زدایی نسبت به گروه های گواه و بازگویی و گروه گواه نسبت به گروه بازگویی میزان حافظه کاذب پایین تری داشتند (P<0.01). به علاوه مجذور اتا نشان داد که ۲۱ درصد واریانس تغییرات حافظه کاذب بر اساس نوع درمان قابل تبیین است.
نتیجه گیری: با توجه به پایین بودن حافظه کاذب در افرادی که با حساسیت زدایی تحت درمان قرار گرفته بودند، نسبت به گروه درمان بازگویی و گواه و تاثیرات منفی حافظه کاذب در تشدید علایم PTSD، روش حساسیت زدایی نسبت به بازگویی و عدم درمان برتری دارد.

  راهنمای خرید:
  • در صورتی که به هر دلیلی موفق به دانلود فایل مورد نظر نشدید با ما تماس بگیرید.