مقاله بررسی سپتوم های رحم از نظر طول و قاعده در بیماران مبتلا به نازایی و سقط مکرر و نتایج متروپلاستی از طریق هیستروسکوپ


در حال بارگذاری
23 اکتبر 2022
فایل ورد و پاورپوینت
2120
12 بازدید
۷۹,۷۰۰ تومان
خرید

توجه : به همراه فایل word این محصول فایل پاورپوینت (PowerPoint) و اسلاید های آن به صورت هدیه ارائه خواهد شد

  مقاله بررسی سپتوم های رحم از نظر طول و قاعده در بیماران مبتلا به نازایی و سقط مکرر و نتایج متروپلاستی از طریق هیستروسکوپ دارای ۷ صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است

فایل ورد مقاله بررسی سپتوم های رحم از نظر طول و قاعده در بیماران مبتلا به نازایی و سقط مکرر و نتایج متروپلاستی از طریق هیستروسکوپ  کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه  و مراکز دولتی می باشد.

توجه : در صورت  مشاهده  بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی مقاله بررسی سپتوم های رحم از نظر طول و قاعده در بیماران مبتلا به نازایی و سقط مکرر و نتایج متروپلاستی از طریق هیستروسکوپ،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد


بخشی از متن مقاله بررسی سپتوم های رحم از نظر طول و قاعده در بیماران مبتلا به نازایی و سقط مکرر و نتایج متروپلاستی از طریق هیستروسکوپ :

مقاله بررسی سپتوم های رحم از نظر طول و قاعده در بیماران مبتلا به نازایی و سقط مکرر و نتایج متروپلاستی از طریق هیستروسکوپ که چکیده‌ی آن در زیر آورده شده است، در بهار ۱۳۸۹ در مجله دانشگاه علوم پزشکی کرمان از صفحه ۱۶۱ تا ۱۶۶ منتشر شده است.
نام: بررسی سپتوم های رحم از نظر طول و قاعده در بیماران مبتلا به نازایی و سقط مکرر و نتایج متروپلاستی از طریق هیستروسکوپ
این مقاله دارای ۶ صفحه می‌باشد، که برای تهیه‌ی آن می‌توانید بر روی گزینه‌ی خرید مقاله کلیک کنید.
کلمات مرتبط / کلیدی:
مقاله سپتوم رحم
مقاله نازایی
مقاله سقط مکرر
مقاله متروپلاستی از طریق هیستروسکوپی

چکیده و خلاصه‌ای از مقاله:
مقدمه: سپتوم رحم به علت تاثیر در قدرت باروری و سقط مکرر اهمیت داشته و بر اساس پژوهش های انجام شده انجام متروپلاستی از طریق هیستروسکوپی به طور واضح در بهبود عاقبت باروری موثراست. هدف از این مطالعه بررسی رابطه احتمالی بین ابعاد سپتوم های رحم با سقط مکرر و نازایی در بیماران تحت مطالعه بود.
روش: در این مطالعه کاربردی بالینی کلیه بیمارانی که از ابتدای بهمن ۱۳۸۲ تا پایان بهمن ۱۳۸۵ به بیمارستان های دانشگاهی اهواز مراجعه و برای بررسی علت نازایی و سقط مکرر تحت هیستروسالپنگوگرافی قرار گرفته و مشکوک به سپتوم رحم بودند به بیمارستان امام خمینی (ره) ارجاع و وارد مطالعه شدند. بیماران پس از هیستروسکوپی و لاپاروسکوپی همزمان تحت متروپلاستی از طریق هیستروسکوپی قرار گرفتند. از بیماران یک ماه بعد هیستروسالپنگوگرافی مجدد به عمل آمد و یک سال بعد از جراحی از نظر باروری بررسی شدند.
یافته ها: تعداد بیماران مورد مطالعه ۵۰ نفر بود که ۲۸ نفر مبتلا به نازایی و ۲۲ نفر سقط مکررداشتند. در %۶۲۵ موارد اندازه پایه سپتوم کوچک تر و یا مساوی ۳ سانتی متر بود و اختلاف بین دو گروه نازا و سقط مکرر از نظر اندازه پایه سپتوم معنی دار نبود. در حین هیستروسکوپی طول سپتوم اندازه گیری شد. در %۴۸ موارد سپتوم دو سوم حفره رحم را اشغال کرده بود و اختلاف بین دو گروه از نظر طول سپتوم معنی دار نبود. میزان باروری در گروه های نازایی و سقط مکرر به ترتیب %۷۱۴ و %۷۶۵ بود که اختلاف بین دو گروه از نظر عاقبت باروری معنی دار نبود.
نتیجه گیری: بر اساس یافته های فوق به نظر می رسد که ابعاد سپتوم رحم در سقط مکرر یا نازایی تاثیری نداشته باشد و بدون توجه به اندازه آن باید جدی گرفته شده و نسبت به برداشتن آن اقدام کرد. بنابراین متروپلاستی از طریق هیستروسکوپی در بیماران مبتلا به سپتوم رحم که سابقه نازایی و سقط مکرر دارند گزینه مطلوبی است.

  راهنمای خرید:
  • در صورتی که به هر دلیلی موفق به دانلود فایل مورد نظر نشدید با ما تماس بگیرید.