مقاله بهبود کارایی نشاسته سیب زمینی در سیال حفاری پایه آبی از راه اصلاح شیمیایی آن با روش کوپلیمر شدن پیوندی


در حال بارگذاری
23 اکتبر 2022
فایل ورد و پاورپوینت
2120
2 بازدید
۷۹,۷۰۰ تومان
خرید

توجه : به همراه فایل word این محصول فایل پاورپوینت (PowerPoint) و اسلاید های آن به صورت هدیه ارائه خواهد شد

  مقاله بهبود کارایی نشاسته سیب زمینی در سیال حفاری پایه آبی از راه اصلاح شیمیایی آن با روش کوپلیمر شدن پیوندی دارای ۱۲ صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است

فایل ورد مقاله بهبود کارایی نشاسته سیب زمینی در سیال حفاری پایه آبی از راه اصلاح شیمیایی آن با روش کوپلیمر شدن پیوندی  کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه  و مراکز دولتی می باشد.

توجه : در صورت  مشاهده  بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی مقاله بهبود کارایی نشاسته سیب زمینی در سیال حفاری پایه آبی از راه اصلاح شیمیایی آن با روش کوپلیمر شدن پیوندی،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد


بخشی از متن مقاله بهبود کارایی نشاسته سیب زمینی در سیال حفاری پایه آبی از راه اصلاح شیمیایی آن با روش کوپلیمر شدن پیوندی :

مقاله بهبود کارایی نشاسته سیب زمینی در سیال حفاری پایه آبی از راه اصلاح شیمیایی آن با روش کوپلیمر شدن پیوندی که چکیده‌ی آن در زیر آورده شده است، در مهر و آبان ۱۳۸۸ در علوم و تکنولوژی پلیمر (فارسی) از صفحه ۲۵۱ تا ۲۶۰ منتشر شده است.
نام: بهبود کارایی نشاسته سیب زمینی در سیال حفاری پایه آبی از راه اصلاح شیمیایی آن با روش کوپلیمر شدن پیوندی
این مقاله دارای ۱۰ صفحه می‌باشد، که برای تهیه‌ی آن می‌توانید بر روی گزینه‌ی خرید مقاله کلیک کنید.
کلمات مرتبط / کلیدی:
مقاله سیال حفاری پایه آبی
مقاله نشاسته سیب زمینی
مقاله کوپلیمر پیوندی
مقاله خاص رئولوژیکی
مقاله اتلاف سیال

چکیده و خلاصه‌ای از مقاله:
در این طرح، با هدف افزایش پایداری گرمایی و پایداری در برابر تخریب باکتریایی، چهار نوع کوپلیمر پیوندی نشاسته سیب زمینی با مونومر آکریل آمید و مخلوط آن با مونومرهای آکریلیک اسید، -۲ آکریل آمیدو- -۲ متیل- -۱ پروپان سولفونیک اسید و ایتاکونیک اسید سنتز شده اند. این کار با به کارگیری سامانه آغازگر اکسایش- کاهش منگنز (IV) و با انتخاب شرایط بهینه و غلظت های مناسب از آغازگر و مونومر(ها) انجام شده است. پیوندزنی مونومرها روی نشاسته با طیف سنجی FTIR تایید شده است. اثر کوپلیمرهای پیوندی نشاسته بر خواص رئولوژیکی و اتلاف سیال پیش و پس از پیرشدگی در سیال حفاری پایه آبی ساخته شده با آب تازه، آب نمک ۴ درصد و روش کاربردی جنوب بررسی شده است. نتایج نشان می دهد، گرما و پیرشدگی باعث بهبود خواص رئولوژیکی و اتلاف سیال سیال های حفاری پایه آبی ساخته شده با کوپلیمر پیوندی نشاسته شده است. به عبارت دیگر، نشاسته های اصلاح شده در برابر دما پایدارند ومی توان از آنها در فرمول بندی سیال حفاری پایه آبی به منظور حفاری چاه های عمیق استفاده کرد.

  راهنمای خرید:
  • در صورتی که به هر دلیلی موفق به دانلود فایل مورد نظر نشدید با ما تماس بگیرید.