مقاله بررسی پارامترهای موثر بر طراحی راکتور حلقوی در پلیمرشدن توده پروپیلن با کاتالیزور زیگلر- ناتا


در حال بارگذاری
23 اکتبر 2022
فایل ورد و پاورپوینت
2120
12 بازدید
۹۷,۷۰۰ تومان
خرید

توجه : به همراه فایل word این محصول فایل پاورپوینت (PowerPoint) و اسلاید های آن به صورت هدیه ارائه خواهد شد

  مقاله بررسی پارامترهای موثر بر طراحی راکتور حلقوی در پلیمرشدن توده پروپیلن با کاتالیزور زیگلر- ناتا دارای ۱۷ صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است

فایل ورد مقاله بررسی پارامترهای موثر بر طراحی راکتور حلقوی در پلیمرشدن توده پروپیلن با کاتالیزور زیگلر- ناتا  کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه  و مراکز دولتی می باشد.

توجه : در صورت  مشاهده  بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی مقاله بررسی پارامترهای موثر بر طراحی راکتور حلقوی در پلیمرشدن توده پروپیلن با کاتالیزور زیگلر- ناتا،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد


بخشی از متن مقاله بررسی پارامترهای موثر بر طراحی راکتور حلقوی در پلیمرشدن توده پروپیلن با کاتالیزور زیگلر- ناتا :

مقاله بررسی پارامترهای موثر بر طراحی راکتور حلقوی در پلیمرشدن توده پروپیلن با کاتالیزور زیگلر- ناتا که چکیده‌ی آن در زیر آورده شده است، در مهر و آبان ۱۳۸۸ در علوم و تکنولوژی پلیمر (فارسی) از صفحه ۳۰۹ تا ۳۲۱ منتشر شده است.
نام: بررسی پارامترهای موثر بر طراحی راکتور حلقوی در پلیمرشدن توده پروپیلن با کاتالیزور زیگلر- ناتا
این مقاله دارای ۱۳ صفحه می‌باشد، که برای تهیه‌ی آن می‌توانید بر روی گزینه‌ی خرید مقاله کلیک کنید.
کلمات مرتبط / کلیدی:
مقاله راکتور حلقوی
مقاله پلیمرشدن
مقاله پروپیلن
مقاله طراحی
مقاله پارامترهای موثر

چکیده و خلاصه‌ای از مقاله:
در این مقاله، مراحل طراحی فرایندی راکتور حلقوی مطالعه شده است. اثر پارامترهایی نظیر عامل رشد ورودی، عامل رشد خروجی، فعالیت کاتالیزور و جزء‌ حجمی جامد در دوغاب بر حجم راکتور در شرایط عملیاتی مختلف برای مقدار تولید ثابت بررسی و بحث شده است. ابتدا حجم راکتور بر حسب مقدار تولید پلیمر و سرعت ویژه تولید پلی پروپیلن براساس نوع کاتالیزور معین می شود. سپس، طول و قطر مناسب راکتور حلقوی با توجه به محدودیتهای انتقال گرما و سرعت بحرانی به دست می آید. قطر راکتور باید طوری انتخاب شود که مجموع هزینه های اولیه و عملیاتی، تا حدامکان کاهش یابد و از طرفی ابعاد به دست آمده از لحاظ هندسی و فضای مورد نیاز برای نصب معقول باشد. هر چه اختلاف بین دمای راکتور و دمای سیال چگالنده بیشتر باشد، قطر به دست‌ آمده بیشتر است و طول راکتور کاهش می یابد. از سوی دیگر، سرعت حجمی سیال در حال گردش افزایش و در نتیجه توان پمپ و هزینه عملیاتی افزایش می یابد.

  راهنمای خرید:
  • در صورتی که به هر دلیلی موفق به دانلود فایل مورد نظر نشدید با ما تماس بگیرید.