بررسی اثرات ضدمیکروبی اسانس و عصاره (آب) لیموترش بر میکروارگانیسم های دهانی
توجه : به همراه فایل word این محصول فایل پاورپوینت (PowerPoint) و اسلاید های آن به صورت هدیه ارائه خواهد شد
بررسی اثرات ضدمیکروبی اسانس و عصاره (آب) لیموترش بر میکروارگانیسم های دهانی دارای ۸ صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است
فایل ورد بررسی اثرات ضدمیکروبی اسانس و عصاره (آب) لیموترش بر میکروارگانیسم های دهانی کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه و مراکز دولتی می باشد.
توجه : در صورت مشاهده بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی بررسی اثرات ضدمیکروبی اسانس و عصاره (آب) لیموترش بر میکروارگانیسم های دهانی،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد
بخشی از متن بررسی اثرات ضدمیکروبی اسانس و عصاره (آب) لیموترش بر میکروارگانیسم های دهانی :
نام کنفرانس، همایش یا نشریه : زیست فناوری میکروبی
تعداد صفحات :۸
لطفا برای مشاهده چکیده به متن کامل (pdf) مراجعه فرمایید.
کلید واژه: اثرات ضدمیکروبی، لیموترش، باکتری های دهانی
- در صورتی که به هر دلیلی موفق به دانلود فایل مورد نظر نشدید با ما تماس بگیرید.