بررسی اثرات ضدمیکروبی اسانس و عصاره (آب) لیموترش بر میکروارگانیسم های دهانی


در حال بارگذاری
23 اکتبر 2022
فایل ورد و پاورپوینت
2120
3 بازدید
۷۹,۷۰۰ تومان
خرید

توجه : به همراه فایل word این محصول فایل پاورپوینت (PowerPoint) و اسلاید های آن به صورت هدیه ارائه خواهد شد

 بررسی اثرات ضدمیکروبی اسانس و عصاره (آب) لیموترش بر میکروارگانیسم های دهانی دارای ۸ صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است

فایل ورد بررسی اثرات ضدمیکروبی اسانس و عصاره (آب) لیموترش بر میکروارگانیسم های دهانی  کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه  و مراکز دولتی می باشد.

توجه : در صورت  مشاهده  بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی بررسی اثرات ضدمیکروبی اسانس و عصاره (آب) لیموترش بر میکروارگانیسم های دهانی،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد


بخشی از متن بررسی اثرات ضدمیکروبی اسانس و عصاره (آب) لیموترش بر میکروارگانیسم های دهانی :

نام کنفرانس، همایش یا نشریه : زیست فناوری میکروبی

تعداد صفحات :۸

لطفا برای مشاهده چکیده به متن کامل (pdf) مراجعه فرمایید.

کلید واژه: اثرات ضدمیکروبی، لیموترش، باکتری های دهانی

  راهنمای خرید:
  • در صورتی که به هر دلیلی موفق به دانلود فایل مورد نظر نشدید با ما تماس بگیرید.