ارزیابی توان سرزمین بر مبنای تحلیل فازی به منظور توسعه کاربری جنگلکاری در حوزه آبخیز سد قشلاق، استان کردستان


در حال بارگذاری
23 اکتبر 2022
فایل ورد و پاورپوینت
2120
1 بازدید
۹۷,۷۰۰ تومان
خرید

توجه : به همراه فایل word این محصول فایل پاورپوینت (PowerPoint) و اسلاید های آن به صورت هدیه ارائه خواهد شد

 ارزیابی توان سرزمین بر مبنای تحلیل فازی به منظور توسعه کاربری جنگلکاری در حوزه آبخیز سد قشلاق، استان کردستان دارای ۱۳ صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است

فایل ورد ارزیابی توان سرزمین بر مبنای تحلیل فازی به منظور توسعه کاربری جنگلکاری در حوزه آبخیز سد قشلاق، استان کردستان  کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه  و مراکز دولتی می باشد.

توجه : در صورت  مشاهده  بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی ارزیابی توان سرزمین بر مبنای تحلیل فازی به منظور توسعه کاربری جنگلکاری در حوزه آبخیز سد قشلاق، استان کردستان،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد


بخشی از متن ارزیابی توان سرزمین بر مبنای تحلیل فازی به منظور توسعه کاربری جنگلکاری در حوزه آبخیز سد قشلاق، استان کردستان :

نام کنفرانس، همایش یا نشریه : اکوبیولوژی تالاب (تالاب)

تعداد صفحات :۱۳

توسعه کاربری جنگلکاری در سرزمین بر اساس توان بالقوه و بالفعل آن علاوه بر فواید اقتصادی و تفریحی می تواند در حفظ منابع طبیعی و محیط زیست سودمند واقع شود. این پژوهش با هدف ارزیابی توان سرزمین برای توسعه کاربری جنگلکاری در حوزه آبخیز سد قشلاق واقع در غرب ایران (در سال ۱۳۹۰) جهت حفاظت و افزایش توان بیولوژیک اکوسیستم های آن صورت پذیرفت. ابتدا معیارهای زیست محیطی موثر در ارزیابی توان سرزمین برای توسعه کاربری جنگل کاری بر مبنای نظرات کارشناسی و منابع کتابخانه ای مشخص و سپس طی عملیات میدانی و استفاده از منابع اطلاعاتی دیگر داده های زیست محیطی مورد نظر تهیه شدند. در مرحله بعد نقشه سازی داده ها، آنالیز و همپوشانی آن ها بر مبنای روش گزینش فازی در محیط سامانه اطلاعات جغرافیایی (GIS) انجام پذیرفت. پس از تجزیه و تحلیل داده ها نقشه ارزیابی توان سرزمین آبخیز در دو کلاس شامل مناطق قابل توسعه و غیرقابل توسعه و همچنین نقشه طبقه بندی شده مناطق قابل توسعه در پنج کلاس برای توسعه کاربری جنگل کاری بدست آمد. نتایج نشان داد که طی روش گزینش فازی فقط می توان سرزمین را در دو کلاس قابل توسعه و غیر قابل توسعه برای یک نوع کاربری ارزیابی نمود و این روش در طبقه بندی نهایی یگان های زیست محیطی ناتوان است. همچنین مشخص گردید که طبقات توان خیلی مطلوب، مطلوب، متوسط، کم، خیلی کم و مناطق غیر قابل توسعه برای کاربری جنگل کاری به ترتیب ۵، ۲۰، ۲۴، ۱۴، ۶ و ۳۱ درصد از کل مساحت منطقه را به خود اختصاص داده اند.

کلید واژه: ارزیابی سرزمین، تئوری فازی، جنگلکاری، سامانه اطلاعات جغرافیایی

  راهنمای خرید:
  • در صورتی که به هر دلیلی موفق به دانلود فایل مورد نظر نشدید با ما تماس بگیرید.