بررسی اثر ضدقارچی اسانس چند گیاه دارویی در کنترل قارچ Rhizopus stolonifer عامل پوسیدگی نرم روی میوه توت فرنگی


در حال بارگذاری
23 اکتبر 2022
فایل ورد و پاورپوینت
2120
2 بازدید
۷۹,۷۰۰ تومان
خرید

توجه : به همراه فایل word این محصول فایل پاورپوینت (PowerPoint) و اسلاید های آن به صورت هدیه ارائه خواهد شد

 بررسی اثر ضدقارچی اسانس چند گیاه دارویی در کنترل قارچ Rhizopus stolonifer عامل پوسیدگی نرم روی میوه توت فرنگی دارای ۱۷ صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است

فایل ورد بررسی اثر ضدقارچی اسانس چند گیاه دارویی در کنترل قارچ Rhizopus stolonifer عامل پوسیدگی نرم روی میوه توت فرنگی  کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه  و مراکز دولتی می باشد.

توجه : در صورت  مشاهده  بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی بررسی اثر ضدقارچی اسانس چند گیاه دارویی در کنترل قارچ Rhizopus stolonifer عامل پوسیدگی نرم روی میوه توت فرنگی،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد


بخشی از متن بررسی اثر ضدقارچی اسانس چند گیاه دارویی در کنترل قارچ Rhizopus stolonifer عامل پوسیدگی نرم روی میوه توت فرنگی :

نام کنفرانس، همایش یا نشریه : تحقیقات گیاهان دارویی و معطر ایران

تعداد صفحات :۱۷

برای کنترل آلودگی های قارچی محصولات باغبانی گاهی از محلول های قارچ کش استفاده می شود که برای سلامت انسان مضر هستند. هدف از این تحقیق بررسی اسانس های ضدقارچی چند گیاه دارویی در کنترل این قارچ ها و جایگزین کردن آنها به جای قارچ کش های شیمیایی بود. مهمترین قارچ بیماری زا در دوره پس از برداشت توت فرنگی،Rhizopus stolonifer است که برای کنترل آن، اثر ضدقارچی اسانس های مرزه (Satureja hortensis)، آویشن شیرازی (Zataria multiflora) و زنیان (Carum copticom) مورد بررسی قرار گرفت. این آزمایش به دو صورت in vitroو in vivo انجام شد. اسانس ها با غلظت های ۱۰۰۰۰، ۲۰۰۰، ۱۰۰۰، ۵۰۰، ۳۰۰، ۲۰۰ و ۱۰۰ پی پی ام در محیط کشت PDA و روی میوه های توت فرنگی برداشت شده علیه قارچ Rhizopus انجام شد. آزمایش in vivo شامل ۶ تیمار (۳ اسانس، ۱ قارچ کش و ۲ شاهد) و هر تیمار شامل سه تکرار و هر تکرار شامل ۵ عدد میوه (حدود ۷۰ گرم) بود. میوه ها را پس از ضد عفونی سطحی در سوسپانسیون ۱۰۶ (اسپور در میلی لیتر) Rhizopus به طور جداگانه فرو برده و بعد در سوسپانسیون ۳ اسانس ذکر شده و قارچ کش ایپرودیون + کاربندازیم %۵۲.۵ (پودر وتابل) فرو برده شد و در شرایط حرارت اتاق حدود ۲۴±۱ درجه سانتی گراد قرار گرفت. نتایج آزمایش روی آگار نشان داد که غلظت مهارکننده رشد میسلیوم قارچ ریزوپوس برای مرزه و زنیان ۳۰۰ پی پی ام و برای آویشن شیرازی ۵۰۰ پی پی ام بود. همچنین نتایج آزمایش در شرایط in vivo نشان داد که بیشترین میزان آلودگی به ترتیب در اسانس شاهد، سپس زنیان، آویشن شیرازی و مرزه بود.

کلید واژه: توت فرنگی، پوسیدگی نرم، اسانس، مرزه، آویشن شیرازی، زنیان، Rhizopus stolonifer

  راهنمای خرید:
  • در صورتی که به هر دلیلی موفق به دانلود فایل مورد نظر نشدید با ما تماس بگیرید.