مقاله کیفیت زندگی و عملکرد فیزیکی بیماران پس از عمل جراحی تعویض مفصل هیپ


در حال بارگذاری
23 اکتبر 2022
فایل ورد و پاورپوینت
2120
3 بازدید
۷۹,۷۰۰ تومان
خرید

توجه : به همراه فایل word این محصول فایل پاورپوینت (PowerPoint) و اسلاید های آن به صورت هدیه ارائه خواهد شد

  مقاله کیفیت زندگی و عملکرد فیزیکی بیماران پس از عمل جراحی تعویض مفصل هیپ دارای ۱۱ صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است

فایل ورد مقاله کیفیت زندگی و عملکرد فیزیکی بیماران پس از عمل جراحی تعویض مفصل هیپ  کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه  و مراکز دولتی می باشد.

توجه : در صورت  مشاهده  بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی مقاله کیفیت زندگی و عملکرد فیزیکی بیماران پس از عمل جراحی تعویض مفصل هیپ،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد


بخشی از متن مقاله کیفیت زندگی و عملکرد فیزیکی بیماران پس از عمل جراحی تعویض مفصل هیپ :

مقاله کیفیت زندگی و عملکرد فیزیکی بیماران پس از عمل جراحی تعویض مفصل هیپ که چکیده‌ی آن در زیر آورده شده است، در بهمن ۱۳۸۸ در مجله دانشکده پزشکی اصفهان از صفحه ۷۳۳ تا ۷۴۱ منتشر شده است.
نام: کیفیت زندگی و عملکرد فیزیکی بیماران پس از عمل جراحی تعویض مفصل هیپ
این مقاله دارای ۹ صفحه می‌باشد، که برای تهیه‌ی آن می‌توانید بر روی گزینه‌ی خرید مقاله کلیک کنید.
کلمات مرتبط / کلیدی:
مقاله تعویض مفصل
مقاله هیپ
مقاله کیفیت زندگی

چکیده و خلاصه‌ای از مقاله:
مقدمه: بررسی نتایج عمل جراحی بیشتر به سمت ارزیابی از وضعیت خود تغییر جهت یافته است. پیامد سلامت باید با ابزارهای معتبر و هنجار شده اندازه گیری شود. هدف این مطالعه، بررسی تاثیر عمل جراحی تعویض مفصل هیپ(THA) بر روی کیفیت زندگی بیماران مبتلا به استئوآرتریت مفصل هیپ در جامعه ما بود.
روش ها: در این مطالعه مقطعی، یافته های ۲۲۰ نفر بیمار که به علت استئوآرتریت مفصل هیپ طی ۱۰ سال از سال ۱۳۷۴ تا ۱۳۸۴ در بیمارستان های بقیه اله (ع) تهران و کاشانی اصفهان تحت عمل جراحی تعویض مفصل هیپ قرار گرفته بودند با گروه شاهد، شامل ۲۲۰ نفر بیمار مراجعه کننده به کلینیک های ارتوپدی با سن مشابه که هنوز تحت عمل جراحی قرار نگرفته بودند، مقایسه گردید. ابزارهای انداره گیری عبارت از فرم کوتاه وضعیت سلامت عمومی SF-36، پرسش نامه مشخصات اختصاصی بیماری (WOMAC) و پرسش نامه ناتوانی ترجیحی بیماری آرتریت بود.
یافته ها: میانگین مجموع نمرات SF-36 و WOMAC به ترتیب در گروه شاهد بر ابر با ۵۳۰۷±۱۸۴۳ و ۶۳۰۲±۱۷۴۲ و در گروه جراحی برابر با ۸۱۳±۱۶۳۱ و ۴۲۵۳±۱۸۷۳ بود. بهبودی در همه ابعاد دیده شد. این دو پارامتر ۲۳۳ درصد بهبودی از نظر وضعیت کلی سلامت (SF-36) و ۱۸۱ درصد از نظر مشخصات اختصاصی بیماری (WOMAC) در گروه جراحی نشان داد (p<0.001). این افزایش بهبودی در تمامی ابعاد شامل بعد عملکرد جسمی، محدودیت جسمی، درد جسمی، سلامت عمومی، نشاط، عملکرد اجتماعی، مشکلات روحی و سلامت روان مشاهده شد .
نتیجه گیری: عمل جراحی تعویض مفصل هیپ سلامت عمومی، عملکرد اجتماعی و عملکرد فیزیکی بیماران را بهبود بخشیده، باعث کاهش میزان درد و محدودیت فیزیکی بیماران می گردد.

  راهنمای خرید:
  • در صورتی که به هر دلیلی موفق به دانلود فایل مورد نظر نشدید با ما تماس بگیرید.