تاثیر تراکم بوته، آرایش کاشت و کاربرد مقادیر فسفر بر خصوصیات زراعی و عملکرد سیب زمینی در منطقه فریدن اصفهان


در حال بارگذاری
23 اکتبر 2022
فایل ورد و پاورپوینت
2120
6 بازدید
۷۹,۷۰۰ تومان
خرید

توجه : به همراه فایل word این محصول فایل پاورپوینت (PowerPoint) و اسلاید های آن به صورت هدیه ارائه خواهد شد

 تاثیر تراکم بوته، آرایش کاشت و کاربرد مقادیر فسفر بر خصوصیات زراعی و عملکرد سیب زمینی در منطقه فریدن اصفهان دارای ۱۶ صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است

فایل ورد تاثیر تراکم بوته، آرایش کاشت و کاربرد مقادیر فسفر بر خصوصیات زراعی و عملکرد سیب زمینی در منطقه فریدن اصفهان  کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه  و مراکز دولتی می باشد.

توجه : در صورت  مشاهده  بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی تاثیر تراکم بوته، آرایش کاشت و کاربرد مقادیر فسفر بر خصوصیات زراعی و عملکرد سیب زمینی در منطقه فریدن اصفهان،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد


بخشی از متن تاثیر تراکم بوته، آرایش کاشت و کاربرد مقادیر فسفر بر خصوصیات زراعی و عملکرد سیب زمینی در منطقه فریدن اصفهان :

نام کنفرانس، همایش یا نشریه : یافته های نوین کشاورزی

تعداد صفحات :۱۶

این مطالعه به منظور بررسی خصوصیات زراعی و عملکرد سیب زمینی تحت تاثیر تراکم، آرایش های کاشت و سطوح مختلف فسفر در مزرعه تحقیقاتی کشاورزی واقع در فریدن اصفهان به صورت کرت های نواری و در قالب طرح پایه بلوک های کامل تصادفی در چهار تکرار در سال زراعی ۸۸-۱۳۸۷ انجام شد. عامل افقی شامل چهار آرایش کاشت تک ردیفه، دوردیفه، دوردیفه زیگزاگ و سه ردیفه به ترتیب با تراکم کاشت ۵.۳، ۶.۶، ۶.۶ و ۸ بوته در متر مربع و عامل عمودی شامل چهار سطح مختلف فسفر صفر، ۱۰%، ۲۰% و ۳۰% مصرف فسفر بیش از مقدار توصیه شده بود. با کاهش فاصله ردیف و افزایش تراکم در آرایش کاشت سه ردیفه به همراه ۱۰% افزایش فسفر ارتفاع ساقه، وزن کل اندام هوایی، شاخص سطح برگ، تعداد غده و عملکرد غده به طور معنی داری در واحد سطح افزایش یافت. تیمار آرایش کاشت سه ردیفه و ۱۰% افزایش فسفر با تولید ۵۳ تن غده در هکتار بالاترین عملکرد غده را ایجاد کرد. بنابراین با توجه به نتایج به دست آمده آرایش کاشت تک ردیفه به همراه ۱۰% افزایش فسفر با تولید ۳۸ تن غده در هکتار و اندازه بزرگتر برای تولید غده هایی با مصرف خانگی (بزرگتر از ۶ سانتی متر) و آرایش کاشت سه ردیفه، به همراه ۱۰% افزایش فسفر با تولید ۵۳ تن غده در هکتار و اندازه کوچک تر جهت تولید غده هایی با مصارف بذری (قطر کوچکتر از ۶ سانتی متر) در شرایط مشابه با مطالعه حاضر ممکن است مناسب باشد.

کلید واژه: آرایش کاشت، سیب زمینی، سطوح مختلف فسفر، عملکرد غده

  راهنمای خرید:
  • در صورتی که به هر دلیلی موفق به دانلود فایل مورد نظر نشدید با ما تماس بگیرید.