تشخیص مولکولی میکروب کلامیدوفیلا پسیتاسی در تلفات و موارد مشکوک به عفونت با این عامل بیماری زا در طوطی سانان شهر تهران


در حال بارگذاری
23 اکتبر 2022
فایل ورد و پاورپوینت
2120
10 بازدید
۷۹,۷۰۰ تومان
خرید

توجه : به همراه فایل word این محصول فایل پاورپوینت (PowerPoint) و اسلاید های آن به صورت هدیه ارائه خواهد شد

 تشخیص مولکولی میکروب کلامیدوفیلا پسیتاسی در تلفات و موارد مشکوک به عفونت با این عامل بیماری زا در طوطی سانان شهر تهران دارای ۱۰ صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است

فایل ورد تشخیص مولکولی میکروب کلامیدوفیلا پسیتاسی در تلفات و موارد مشکوک به عفونت با این عامل بیماری زا در طوطی سانان شهر تهران  کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه  و مراکز دولتی می باشد.

توجه : در صورت  مشاهده  بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی تشخیص مولکولی میکروب کلامیدوفیلا پسیتاسی در تلفات و موارد مشکوک به عفونت با این عامل بیماری زا در طوطی سانان شهر تهران،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد


بخشی از متن تشخیص مولکولی میکروب کلامیدوفیلا پسیتاسی در تلفات و موارد مشکوک به عفونت با این عامل بیماری زا در طوطی سانان شهر تهران :

نام کنفرانس، همایش یا نشریه : میکروبیولوژی دامپزشکی (پژوهشنامه دامپزشکی گرمسار)

تعداد صفحات :۱۰

میکروب کلامیدوفیلا یک ارگانیسم مشابه با باکتری های گرم منفی و داخل سلولی است که در خانواده کلامیدیاسه قرار دارد. در این خانواده گونه های مختلفی از کلامیدوفیلا قرار دارند که قادرند میزبان های خود را آلوده نمایند. گونه ایجاد کننده بیماری در پرندگان، کلامیدوفیلا پسیتاسی است که در انسان هم منجر به بروز بیماری می شود. انتقال بیماری از طریق تماس با پرندگان آلوده و خصوصا پرندگان خانواده طوطی سانان و یا ترشحات و وسائل آلوده می باشد. هدف کلی از این مطالعه، تشخیص مولکولی میکروب کلامیدوفیلا پسیتاسی در بین پرندگان خانواده طوطی سانان مشکوک به حضور کلامیدوفیلا پسیتاسی در آنها در شهر تهران و با استفاده از روش واکنش زنجیره پلیمراز آشیانه ای می باشد. در این بررسی سوآب مدفوعی از ۲۳ نمونه طوطی مشکوک به همراه سو آب کلواک از ۷ نمونه لاشه مشکوک به حضور کلامیدوفیلا پسیتاسی گرفته شد. نمونه ها تا زمان استخراج در دمای ۲۰- درجه سانتیگراد نگهداری شدند. روش استخراج DNA با استفاده از فیلترهای سیلیکا صورت گرفت و در ادامه با استفاده از روش واکنش زنجیره پلیمراز آشیانه ای و بر اساس ژن ۱۶S rRNA مورد آزمایش قرار گرفت. نتایج بدست آمده شامل ۱۰ مورد مثبت از بین ۳۰ نمونه مورد بررسی بود. با توجه به نتایج حاصل از این تحقیق، اهمیت آموزش افراد نگهداری کننده از طوطی در جهت حفظ سلامت حیوان و پیشگیری از ابتلای انسان مشخص می شود.

کلید واژه: کلامیدوفیلا پسیتاسی، طوطی سانان، واکنش زنجیره ای پلیمراز آشیانه ای، تهران

  راهنمای خرید:
  • در صورتی که به هر دلیلی موفق به دانلود فایل مورد نظر نشدید با ما تماس بگیرید.