مقاله بررسی شیوع افسردگی در سه ماهه سوم بارداری


در حال بارگذاری
23 اکتبر 2022
فایل ورد و پاورپوینت
2120
2 بازدید
۷۹,۷۰۰ تومان
خرید

توجه : به همراه فایل word این محصول فایل پاورپوینت (PowerPoint) و اسلاید های آن به صورت هدیه ارائه خواهد شد

  مقاله بررسی شیوع افسردگی در سه ماهه سوم بارداری دارای ۸ صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است

فایل ورد مقاله بررسی شیوع افسردگی در سه ماهه سوم بارداری  کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه  و مراکز دولتی می باشد.

توجه : در صورت  مشاهده  بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی مقاله بررسی شیوع افسردگی در سه ماهه سوم بارداری،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد


بخشی از متن مقاله بررسی شیوع افسردگی در سه ماهه سوم بارداری :

مقاله بررسی شیوع افسردگی در سه ماهه سوم بارداری که چکیده‌ی آن در زیر آورده شده است، در پاییز ۱۳۸۸ در مجله دانشگاه علوم پزشکی گیلان از صفحه ۱۹ تا ۲۵ منتشر شده است.
نام: بررسی شیوع افسردگی در سه ماهه سوم بارداری
این مقاله دارای ۷ صفحه می‌باشد، که برای تهیه‌ی آن می‌توانید بر روی گزینه‌ی خرید مقاله کلیک کنید.
کلمات مرتبط / کلیدی:
مقاله افسردگی
مقاله تست های روان شناسی
مقاله سه ماهه سوم آبستنی

چکیده و خلاصه‌ای از مقاله:
مقدمه: زنان در طی دوران بارداری و پس از زایمان مستعد بروز اختلال خلقی هستند. شیوع افسردگی حین بارداری در مطالعات همه گیری شناسی متعدد بسیار متفاوت بوده است.
هدف: تعیین شیوع افسردگی در سه ماهه سوم بارداری در زنان مراجعه کننده به بیمارستان الزهرا رشت – زمستان ۱۳۸۶
مواد و روش ها: از حدود ۹۰۰ زنی که در سه ماهه سوم حاملگی خود به درمانگاه مراقبت های بارداری بیمارستان الزهرا رشت در زمستان سال ۱۳۸۶ مراجعه کرده بودند، ۴۱۵ نفر با توجه به معیارهای ورود به مطالعه انتخاب شدند. آزمون افسردگی بک و پر کردن پرسشنامه ای مشتمل بر برخی خصوصیت های دموگرافی برای بررسی متغیرهای تحقیق بکار رفت.
نتایج: از ۴۱۵ پرسشنامه، ۱۵ نمونه (به دلیل پاسخ دهی ناکامل) از مطالعه حذف شدند. از ۴۰۰ نمونه، ۱۰۰ نفر (%۲۵) در درجه هایی از افسردگی را داشتند. بین افسردگی و میزان تحـصیلات (P=0.018)، اشتغال (P=0.039) و گراویته (P=0.033) ارتباط آماری معنی داری وجود داشت و بین افسردگی با سن (P=0.537) و وضعیت اجتماعی – اقتصادی (P=0.531) این ارتباط وجود نداشت.
نتیجه گیری: شیوع افسردگی و همراهی آن با تحصیلات، اشتغال و گراویته با نتایج مطالعات دیگر همسو ولی همراهی آن با وضعیت اجتماعی – اقتصادی و سن، متفاوت بوده است. مصاحبه ساختار یافته روانپزشکی و تحلیل برای تعیین شیوع اختلال افسردگی حین بارداری و ارتباط آن با متغیرهای مطالعه شده توصیه می شود.

  راهنمای خرید:
  • در صورتی که به هر دلیلی موفق به دانلود فایل مورد نظر نشدید با ما تماس بگیرید.