مقاله تاثیر الگوی توانمندسازی خانواده – محور بر سبک زندگی بیماران مبتلا به انفارکتوس قلبی


در حال بارگذاری
23 اکتبر 2022
فایل ورد و پاورپوینت
2120
7 بازدید
۷۹,۷۰۰ تومان
خرید

توجه : به همراه فایل word این محصول فایل پاورپوینت (PowerPoint) و اسلاید های آن به صورت هدیه ارائه خواهد شد

  مقاله تاثیر الگوی توانمندسازی خانواده – محور بر سبک زندگی بیماران مبتلا به انفارکتوس قلبی دارای ۸ صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است

فایل ورد مقاله تاثیر الگوی توانمندسازی خانواده – محور بر سبک زندگی بیماران مبتلا به انفارکتوس قلبی  کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه  و مراکز دولتی می باشد.

توجه : در صورت  مشاهده  بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی مقاله تاثیر الگوی توانمندسازی خانواده – محور بر سبک زندگی بیماران مبتلا به انفارکتوس قلبی،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد


بخشی از متن مقاله تاثیر الگوی توانمندسازی خانواده – محور بر سبک زندگی بیماران مبتلا به انفارکتوس قلبی :

مقاله تاثیر الگوی توانمندسازی خانواده – محور بر سبک زندگی بیماران مبتلا به انفارکتوس قلبی که چکیده‌ی آن در زیر آورده شده است، در زمستان ۱۳۸۸ در پرستاری مراقبت ویژه IRANIAN JOURNAL OF CRITICAL CARE NURSING (IJCCN) از صفحه ۱۲۷ تا ۱۳۳ منتشر شده است.
نام: تاثیر الگوی توانمندسازی خانواده – محور بر سبک زندگی بیماران مبتلا به انفارکتوس قلبی
این مقاله دارای ۷ صفحه می‌باشد، که برای تهیه‌ی آن می‌توانید بر روی گزینه‌ی خرید مقاله کلیک کنید.
کلمات مرتبط / کلیدی:
مقاله الگوی توانمند سازی خانواده – محور
مقاله انفارکتوس قلبی
مقاله سبک زندگی

چکیده و خلاصه‌ای از مقاله:
هدف: هدف از این مطالعه تاثیر الگوی توانمندسازی خانواده – محور بر سبک زندگی بیماران انفارکتوس قلبی است.
مواد و روش ها: این پژوهش یک مطالعه کارآزمایی بالینی بوده که پس از نمونه گیری به روش خوشه ای تصادفی، نمونه ها (۷۰ بیمار و ۷۰ عضو فعال خانواده بیمار) به دو گروه آزمون و شاهد تخصیص داده شدند. برای گروه آزمون الگوی توانمندسازی خانواده – محور با چهار بعد تهدید درک شده (شدت و حساسیت)، خودکارآمدی، مشارکت آموزشی و ارزشیابی، و برای گروه شاهد مراقبت رایج اجرا شد. ابزارهای پژوهش بکار رفته شامل اطلاعات دموگرافیک، سبک زندگی و چهار بعد توانمندسازی می باشند.
یافته ها: آزمون های آماری خی دو و فیشر نشان دادند که هر دو گروه آزمون و شاهد از نظر اطلاعات دموگرافیک همسان هستند (P>0.05). در ابعاد سبک زندگی بر اساس آزمون های آماری تی مستقل، علامت و U من ویتنی قبل از مداخله در تمامی مقادیر دو گروه همسان بوده (P>0.05)، بعد از مداخله به جزء بعد سلامت جسمی (P>0.05)، تمامی ابعاد از نظر آماری شدیدا معنی دار شدند (P<0.001).
نتیجه گیری: با توجه به یافته های این پژوهش می توان نتیجه گرفت که اجرای الگوی توانمند سازی خانواده – محور برای بیماران مبتلا به انفارکتوس قلبی از نظر عملی امکان پذیر بوده، با بهبود و یا اصلاح سبک زندگی خودشان و خانواده شان همراه است.

  راهنمای خرید:
  • در صورتی که به هر دلیلی موفق به دانلود فایل مورد نظر نشدید با ما تماس بگیرید.