مطالعه تاثیر اسانس آویشن شیرازی (Zataria multiflora Boiss) و رزماری (Rosmarinus officinalis) بر جدایه های استرپتوکوکوس اینیایی جداسازی شده از قزل آلای رنگین کمان


در حال بارگذاری
23 اکتبر 2022
فایل ورد و پاورپوینت
2120
2 بازدید
۷۹,۷۰۰ تومان
خرید

توجه : به همراه فایل word این محصول فایل پاورپوینت (PowerPoint) و اسلاید های آن به صورت هدیه ارائه خواهد شد

 مطالعه تاثیر اسانس آویشن شیرازی (Zataria multiflora Boiss) و رزماری (Rosmarinus officinalis) بر جدایه های استرپتوکوکوس اینیایی جداسازی شده از قزل آلای رنگین کمان دارای ۱۷ صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است

فایل ورد مطالعه تاثیر اسانس آویشن شیرازی (Zataria multiflora Boiss) و رزماری (Rosmarinus officinalis) بر جدایه های استرپتوکوکوس اینیایی جداسازی شده از قزل آلای رنگین کمان  کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه  و مراکز دولتی می باشد.

توجه : در صورت  مشاهده  بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی مطالعه تاثیر اسانس آویشن شیرازی (Zataria multiflora Boiss) و رزماری (Rosmarinus officinalis) بر جدایه های استرپتوکوکوس اینیایی جداسازی شده از قزل آلای رنگین کمان،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد


بخشی از متن مطالعه تاثیر اسانس آویشن شیرازی (Zataria multiflora Boiss) و رزماری (Rosmarinus officinalis) بر جدایه های استرپتوکوکوس اینیایی جداسازی شده از قزل آلای رنگین کمان :

نام کنفرانس، همایش یا نشریه : میکروبیولوژی دامپزشکی (پژوهشنامه دامپزشکی گرمسار)

تعداد صفحات :۱۷

هدف از این مطالعه تعیین سروتیپ و کپسول سویه های استرپتوکوکوس اینیایی عامل استرپتوکوکوزیس در مزارع قزل آلای کشور و نیز تعیین حداقل غلظت ممانعت کنندگی اسانس آویشن شیرازی و رزماری علیه این سویه ها بوده است. بعلاوه رفتار رشد برخی از این سویه ها در حضور اسانس های مذکور مطالعه گردیده است. بر اساس نتایج، بیشتر سروتیپ های عامل استرپتوکوکوزیس در مزارع قزل الای کشور از نوع سروتیپ I بوده و همه آنها دارای کپسول می باشند. نتایج نشان داد که حداقل غلظت ممانعت کنندگی (MIC) اسانس آویشن شیرازی علیه جدایه های سروتیپ I و ml/ml II 0.06 و حداقل غلظت باکتری کشی (MBC) آنها به ترتیب۰.۱۵ ml/ml و ۰.۱۲-۰.۲۵ ml/ml بود، میزان MIC اسانس رزماری علیه جدایه های سروتیپ۰.۱۲-۰.۲۵ ml/ml I و برای جدایه های سروتیپ II برابر ۰.۱۲ ml/ml محاسبه گردید. MBC رزماری علیه سروتیپ و III به ترتیب بالاتر از l/mlm 1 و ۱-۰.۵ برآورد گردید. بعلاوه در روش دیسک مشخص شد خاصیت ضدمیکروبی آویشن شیرازی علیه سروتیپ های استرپتوکوکوس اینیایی بطور معنی دار بیشتر از اسانس رزماری می باشد. از سوی دیگر روند رشد سویه های مورد استفاده با افزایش غلظت اسانس آویشن شیرازی و رزماری کاهش یافته و در غلظت های بالاتر از MIC رشد بطور کامل متوقف می گردد. بر اساس نتایج بدست آمده از این مطالعه می توان از اسانس های گیاهی مذکور، بویژه آویشن شیرازی بعنوان مهارکننده بیماری استرپتوکوکوزیس در مزارع پرورش قزل آلای رنگین کمان استفاده نمود.

کلید واژه: استرپتوکوکوس اینیایی، آویشن شیرازی، رزماری، حداقل غلظت ممانعت کنندگی، قزل آلای رنگین کمان

  راهنمای خرید:
  • در صورتی که به هر دلیلی موفق به دانلود فایل مورد نظر نشدید با ما تماس بگیرید.