مقاله نقش سن و جنسیت بر پردردی ناشی از فشار روانی گروهی در موش صحرایی


در حال بارگذاری
23 اکتبر 2022
فایل ورد و پاورپوینت
2120
9 بازدید
۷۹,۷۰۰ تومان
خرید

توجه : به همراه فایل word این محصول فایل پاورپوینت (PowerPoint) و اسلاید های آن به صورت هدیه ارائه خواهد شد

  مقاله نقش سن و جنسیت بر پردردی ناشی از فشار روانی گروهی در موش صحرایی دارای ۱۰ صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است

فایل ورد مقاله نقش سن و جنسیت بر پردردی ناشی از فشار روانی گروهی در موش صحرایی  کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه  و مراکز دولتی می باشد.

توجه : در صورت  مشاهده  بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی مقاله نقش سن و جنسیت بر پردردی ناشی از فشار روانی گروهی در موش صحرایی،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد


بخشی از متن مقاله نقش سن و جنسیت بر پردردی ناشی از فشار روانی گروهی در موش صحرایی :

مقاله نقش سن و جنسیت بر پردردی ناشی از فشار روانی گروهی در موش صحرایی که چکیده‌ی آن در زیر آورده شده است، در پاییز ۱۳۸۸ در مجله دانشگاه علوم پزشکی گیلان از صفحه ۴۷ تا ۵۴ منتشر شده است.
نام: نقش سن و جنسیت بر پردردی ناشی از فشار روانی گروهی در موش صحرایی
این مقاله دارای ۸ صفحه می‌باشد، که برای تهیه‌ی آن می‌توانید بر روی گزینه‌ی خرید مقاله کلیک کنید.
کلمات مرتبط / کلیدی:
مقاله آستانه درد
مقاله تنش
مقاله جنسیت
مقاله حساسیت شدید به درد
مقاله عوامل سن
مقاله موش صحرایی

چکیده و خلاصه‌ای از مقاله:
مقدمه: استرس موجب اختلال در سیستم های فیزیولوژی بدن می شود و توانایی مقابله با اثرات آن در تعیین سلامتی افراد مهم می باشد. امروزه با پیشرفت دنیای تکنولوژی استرس های اجتماعی بطور قابل ملاحظه ای در حال افزایش هستند. از جمله سیستم های فیزیولوی بدن که تحت تاثیر استرس قرار می گیرد درد و آستانه تحمل آن است. پدیده بی دردی ناشی از استرس پدیده شناخته شده ای است، در حالی که در برخی شرایط استرس ها موجب پردردی می گردند. نوع استرس، مدت مواجه شدن و شدت استرس نقش تعیین کننده ای در ایجاد بی دردی یا پردردی دارد.
هدف: بررسی نقش سن و جنسیت بر پردردی ناشی از فشار روانی گروهی در موش صحرایی.
مواد و روش ها: در این مطالعه تجربی تعداد ۶۰ موش صحرایی از نژاد ویستار جوان (با محدوده سنی ۳ ماه) و پیر (۲۸ ماه) جهت مطالعه بررسی نقش جنس و سن بر آستانه درد استفاده شد. هر گروه تجربی و کنترل شامل ۱۰ حیوان بود. سنجش درد بوسیله دستگاه Tail-flick قبل و بعد از استرس انجام پذیرفت. مدت زمان بی حرکت ماندن دم حیوان بر روی فتوسل دستگاه پس از تابش نور (منبع حرارتی) به ثانیه ثبت گردید.
جهت ایجاد استرس در قفس موش های صحرایی چهار سوراخ در هر طرف قفس ایجاد، دم حیوانات پس از عبور از این سوراخ ها به بدنه قفس توسط چسب لکوپلاست ثابت گردید. حیوانات به مدت ده روز و هر روز بمدت دو ساعت در این شرایط قرار گرفتند.
نتایج: قبل از شروع استرس تفاوت معنی داری بین آستانه تحمل درد بین گروه های مختلف نر و ماده وجود نداشت (P>0.05). در حالی که گروه سنی پیر آستانه تحمل درد بالاتری نسبت به گروه جوان داشتند (P<0.001). همچنین گروه اوراکتومی شده آستانه تحمل درد پایین تری نسبت به گروه شم نشان داد (P<0.05). پس از اعمال استرس در تمام گروه ها اعم از پیر، جوان، ماده و نر اوراکتومی آستانه تحمل درد بطور معنی داری نسبت به قبل از استرس کاهش یافت.
میزان پاسخ پردردی بعد از استرس در دو جنس نر و ماده یکسان بود در حالی که در گروه اوراکتومی نسبت به شم بطور معنی داری بیشتر بود. همچنین گروه سنی پیر نیز پر دردی بیشتری را در پاسخ به استرس نسبت به جوان نشان دادند.
نتیجه گیری: فشار روانی اجتمایی باعث پردردی در موش های صحرایی می شود. به نظر موش های پیر و ماده اوراکتومی شده در پاسخ به استرس روانی گروهی حساس تر بوده و دچار پردردی بیشتری می گردند.

  راهنمای خرید:
  • در صورتی که به هر دلیلی موفق به دانلود فایل مورد نظر نشدید با ما تماس بگیرید.