مطالعه سرمی و مولکولی میزان شیوع ویروس نقصان ایمنی گاو (BIV) در گاوداری های استان های اصفهان و چهارمحال و بختیاری


در حال بارگذاری
23 اکتبر 2022
فایل ورد و پاورپوینت
2120
2 بازدید
۷۹,۷۰۰ تومان
خرید

توجه : به همراه فایل word این محصول فایل پاورپوینت (PowerPoint) و اسلاید های آن به صورت هدیه ارائه خواهد شد

 مطالعه سرمی و مولکولی میزان شیوع ویروس نقصان ایمنی گاو (BIV) در گاوداری های استان های اصفهان و چهارمحال و بختیاری دارای ۱۳ صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است

فایل ورد مطالعه سرمی و مولکولی میزان شیوع ویروس نقصان ایمنی گاو (BIV) در گاوداری های استان های اصفهان و چهارمحال و بختیاری  کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه  و مراکز دولتی می باشد.

توجه : در صورت  مشاهده  بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی مطالعه سرمی و مولکولی میزان شیوع ویروس نقصان ایمنی گاو (BIV) در گاوداری های استان های اصفهان و چهارمحال و بختیاری،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد


بخشی از متن مطالعه سرمی و مولکولی میزان شیوع ویروس نقصان ایمنی گاو (BIV) در گاوداری های استان های اصفهان و چهارمحال و بختیاری :

نام کنفرانس، همایش یا نشریه : میکروبیولوژی دامپزشکی (پژوهشنامه دامپزشکی گرمسار)

تعداد صفحات :۱۳

ویروس نقصان ایمنی گاو (Bovine Immunodeficiency Virus) از خانواده رتروویریده و یکی از مهمترین پاتوژن های ویروسی سرکوب کننده سیستم ایمنی گاو است. در سال های اخیر وجود گاوهای شیری و گاومیش های آلوده به BIVاز مناطق مختلفی در سراسر جهان و از آن جمله ایران گزارش گردیده است. با وجودی که متوسط شیوع سرمی BIV در سراسر جهان در اغلب مطالعات در محدوده %۴ تا %۶ گزارش شده است، پژوهش های انجام گرفته در مورد شیوع این ویروس در ایران این مقدار را فراتر از این محدوده گزارش نموده اند. مطالعه حاضر به منظور تعیین شیوع دقیق این ویروس برای پایه ریزی مطالعات اپیدمیولوژیک آینده در نواحی مرکزی ایران و به طور اختصاصی دو استان اصفهان و چهارمحال و بختیاری انجام پذیرفت. در این مطالعه نمونه های خون ۲۲۹۰ گاو از این دو استان (۴۹۰ گاو از فارم های سنتی و ۱۸۰۰ گاو از فارم های صنعتی) اخذ شد و پس از آزمون نمونه های خون به دو روش الایزا و PCR میزان کلی آلودگی به ویروس BIV در این دو ناحیه %۱.۶۱ به دست آمد. میزان شیوع آلودگی در چهارمحال و بختیاری %۵.۷ و در اصفهان %۱.۱۲ محاسبه شد و میزان آلودگی در دامداری های سنتی و صنعتی در این دو ناحیه به ترتیب %۴.۵ و %۰.۸۳ گزارش گردید. نمونه های مثبت شده در آزمون PCR جهت شناسایی ژن pol در BIV و تعیین توالی به آژانس آزمایشگاهی انگلیس، ویبریج (VLA, Weybridge) ارسال شدند و نتایج حاکی از تشابه بیشتر جدایه های ایران به سویه استاندارد R29 (GenBank NC001413.1) بود.

کلید واژه: نقصان ایمنی گاو، شیوع، PCR، الایزا

  راهنمای خرید:
  • در صورتی که به هر دلیلی موفق به دانلود فایل مورد نظر نشدید با ما تماس بگیرید.