مقاله کفایت دیالیز در بیماران مراجعه کننده به مرکز همودیالیز آبادان


در حال بارگذاری
23 اکتبر 2022
فایل ورد و پاورپوینت
2120
2 بازدید
۷۹,۷۰۰ تومان
خرید

توجه : به همراه فایل word این محصول فایل پاورپوینت (PowerPoint) و اسلاید های آن به صورت هدیه ارائه خواهد شد

  مقاله کفایت دیالیز در بیماران مراجعه کننده به مرکز همودیالیز آبادان دارای ۵ صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است

فایل ورد مقاله کفایت دیالیز در بیماران مراجعه کننده به مرکز همودیالیز آبادان  کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه  و مراکز دولتی می باشد.

توجه : در صورت  مشاهده  بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی مقاله کفایت دیالیز در بیماران مراجعه کننده به مرکز همودیالیز آبادان،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد


بخشی از متن مقاله کفایت دیالیز در بیماران مراجعه کننده به مرکز همودیالیز آبادان :

مقاله کفایت دیالیز در بیماران مراجعه کننده به مرکز همودیالیز آبادان که چکیده‌ی آن در زیر آورده شده است، در پاییز ۱۳۸۸ در پرستاری مراقبت ویژه IRANIAN JOURNAL OF CRITICAL CARE NURSING (IJCCN) از صفحه ۸۷ تا ۹۰ منتشر شده است.
نام: کفایت دیالیز در بیماران مراجعه کننده به مرکز همودیالیز آبادان
این مقاله دارای ۴ صفحه می‌باشد، که برای تهیه‌ی آن می‌توانید بر روی گزینه‌ی خرید مقاله کلیک کنید.
کلمات مرتبط / کلیدی:
مقاله نارسایی مرحله انتهایی کلیه
مقاله همودیالیز
مقاله کفایت دیالیز

چکیده و خلاصه‌ای از مقاله:
هدف: با توجه به روشن نبودن وضعیت کیفیت دیالیز در آبادان، این پژوهش جهت بررسی میزان کفایت دیالیز در بیماران مراجعه کننده به مرکز همودیالیز شهرستان آبادان در سال ۸۶ انجام شد.
مواد و روش ها: این پژوهش یک مطالعه توصیفی مقطعی می باشد و جامعه پژوهش شامل تمامی بیماران مراجعه کننده به مرکز همودیالیز شهرستان آبادان در سال ۱۳۸۶ بودند که بیش از سه ماه از دیالیز آنها می گذشت. اطلاعات از طریق چک لیست گردآوری شد. به منظور تعیین کفایت دیالیز از مقیاس kt/v و URR و نیز جهت بررسی وضعیت تغذیه ای از معیار PCR استفاده شد، در نهایت داده ها با استفاده از نرم افزار SPSS 13 مورد تجزیه و تحلیل قرار گرفتند.
یافته ها: میانگین کلی kt/v، ۰۹±۰۲۱، کمترین و بیشترین میزان آن به ترتیب ۰۲ و ۱۲۷ بود. میانگین کلی URR نیز ۱۰±۵۳ درصد و کمترین و بیشترین مقدار آن ۱۴ و ۷۰% بود. در مورد PCR نیز میانگین کلی ۰۱۸ PCR±۰۷۹ و کمترین و بیشترین میزان آن ۰۳۵ و ۱۲۶ بود. بین میزان kt/v و URR با جنس، سن، ساعات دیالیز در هفته و نوع صافی ارتباط معنی داری مشاهده نشد. بین kt/v با PCR با استفاده از ضریب همبستگی پیرسون ارتباط آماری معنی داری به دست نیامد (p=0.14).
نتیجه گیری: با توجه به بی کفایتی دیالیز در اکثریت بیماران ۹۷۸% در مرکز مورد مطالعه انجام تحقیقات وسیعتر به منظور شناخت علل آن ضروری به نظر می رسد. همچنین با توجه به اهمییت اندازه گیری درست میزان اوره برای سنجش کفایت دیالیز توصیه می شود در سایر مراکز ایران از روش جدید بکار گرفته شده در این مقاله جهت بررسی کفایت دیالیز استفاده گردد تا بر اساس نتایج آن بتوان اقدامات لازم را انجام داد.

  راهنمای خرید:
  • در صورتی که به هر دلیلی موفق به دانلود فایل مورد نظر نشدید با ما تماس بگیرید.