اثر عوامل مترشحه استافیلوکوکوس اورئوس بر بقای نوتروفیل ها و مونوسیت ها در شرایط in vitro


در حال بارگذاری
23 اکتبر 2022
فایل ورد و پاورپوینت
2120
2 بازدید
۷۹,۷۰۰ تومان
خرید

توجه : به همراه فایل word این محصول فایل پاورپوینت (PowerPoint) و اسلاید های آن به صورت هدیه ارائه خواهد شد

 اثر عوامل مترشحه استافیلوکوکوس اورئوس بر بقای نوتروفیل ها و مونوسیت ها در شرایط in vitro دارای ۱۷ صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است

فایل ورد اثر عوامل مترشحه استافیلوکوکوس اورئوس بر بقای نوتروفیل ها و مونوسیت ها در شرایط in vitro  کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه  و مراکز دولتی می باشد.

توجه : در صورت  مشاهده  بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی اثر عوامل مترشحه استافیلوکوکوس اورئوس بر بقای نوتروفیل ها و مونوسیت ها در شرایط in vitro،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد


بخشی از متن اثر عوامل مترشحه استافیلوکوکوس اورئوس بر بقای نوتروفیل ها و مونوسیت ها در شرایط in vitro :

نام کنفرانس، همایش یا نشریه : زیست شناسی میکروارگانیسم ها

تعداد صفحات :۱۷

مقدمه: با توجه به نقش شناخته شده اگزوپروتئین های استافیلوکوکوس اورئوس در سرکوب کردن پاسخ ایمنی ذاتی در عفونت های انسانی، هدف از مطالعه حاضر، تعیین نقش عوامل مترشحه باکتری در زنده مانی نوتروفیل ها و مونوسیت ها در گاوان سالم و مبتلا به ورم پستان است.مواد و روش ها: در تحقیق حاضر، پنج نمونه شیر از گاوان مبتلا به ورم پستان و پنج نمونه از گاوان سالم تهیه شد. نمونه خون هپارینه از گاوان مبتلا و سالم به منظور جداسازی نوتروفیل ها و مونوسیت ها گرفته شد. نوتروفیل ها با استفاده از داروی مگلومین و مونوسیت ها در هیستوپک جدا سازی شدند. عوامل مترشحه از باکتری استافیلوکوکوس اورئوس ATCC23219 تهیه و غلظت پروتئین موجود در آن به روش برادفورد به میزان ۴۰۰ میکروگرم در میلی لیتر تعیین شد. تاثیر غلظت های مختلف عوامل مترشحه بر میزان زنده مانی نوتروفیل ها و مونوسیت ها به ترتیب بروش فلوسیتومتری و ایمونوفلورسانس تعیین شد.نتایج: در مورد گاوان سالم، عوامل مترشحه حاوی ۸۰۰ میکروگرم در میلی لیتر پروتئین و در مورد گاوان مبتلا به بیماری ۴۰۰ میکروگرم در میلی لیتر پروتئین، بیشترین مرگ سلولی مونوسیت ها و نوتروفیل ها را داشتند. بررسی مراحل مختلف آپوپتوز در مونوسیت ها و نوتروفیل های گاوان سالم و مبتلا به بیماری نشان داد که حضور عوامل مترشحه در گاوان سالم موجب کاهش آپوپتوزدر مونوسیت ها و در گاوان بیمار موجب افزایش آپوپتوز شد.بحث و نتیجه گیری: ترشحات استافیلوکوکوس اورئوس باعث القا آپوپتوز و تا حدودی نکروز، هم در نوتروفیل ها و هم در مونوسیت های گاوان سالم و بیمار می شود، ولی این سلول ها در گاوان بیمار نسبت به مرگ سلولی حساس تر از گاوان سالم هستند. از طرفی در گاوان سالم نوتروفیل ها و در گاوان بیمار مونوسیت ها نسبت به مرگ سلولی حساس ترند. وقتی گاوان به بیماری ورم پستان استافیلوکوکوس اروئوس مبتلا می شوند، عوامل مترشحه از این باکتری تاثیر بیشتری روی مونوسیت ها نسبت به نوتروفیل ها دارند. آنچه مسلم است، تعیین دقیق محتویات ترشحات باکتری و نیز مکانیسم عمل آن ها به روشن شدن مطلب کمک خواهد کرد.

کلید واژه: استافیلوکوکوس اروئوس، عوامل مترشحه باکتری، نوتروفیل، منوسیت

  راهنمای خرید:
  • در صورتی که به هر دلیلی موفق به دانلود فایل مورد نظر نشدید با ما تماس بگیرید.