مقاله تحلیل روش شناختی دیدگاه ها و آرا ویلیام چیتیک درباره تاثیرپذیری مولوی از ابن عربی


در حال بارگذاری
23 اکتبر 2022
فایل ورد و پاورپوینت
2120
12 بازدید
۹۷,۷۰۰ تومان
خرید

توجه : به همراه فایل word این محصول فایل پاورپوینت (PowerPoint) و اسلاید های آن به صورت هدیه ارائه خواهد شد

  مقاله تحلیل روش شناختی دیدگاه ها و آرا ویلیام چیتیک درباره تاثیرپذیری مولوی از ابن عربی دارای ۱۷ صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است

فایل ورد مقاله تحلیل روش شناختی دیدگاه ها و آرا ویلیام چیتیک درباره تاثیرپذیری مولوی از ابن عربی  کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه  و مراکز دولتی می باشد.

توجه : در صورت  مشاهده  بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی مقاله تحلیل روش شناختی دیدگاه ها و آرا ویلیام چیتیک درباره تاثیرپذیری مولوی از ابن عربی،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد


بخشی از متن مقاله تحلیل روش شناختی دیدگاه ها و آرا ویلیام چیتیک درباره تاثیرپذیری مولوی از ابن عربی :

مقاله تحلیل روش شناختی دیدگاه ها و آرا ویلیام چیتیک درباره تاثیرپذیری مولوی از ابن عربی که چکیده‌ی آن در زیر آورده شده است، در پاییز ۱۳۸۷ در نامه فرهنگستان از صفحه ۱۰۱ تا ۱۱۳ منتشر شده است.
نام: تحلیل روش شناختی دیدگاه ها و آرا ویلیام چیتیک درباره تاثیرپذیری مولوی از ابن عربی
این مقاله دارای ۱۳ صفحه می‌باشد، که برای تهیه‌ی آن می‌توانید بر روی گزینه‌ی خرید مقاله کلیک کنید.
کلمات مرتبط / کلیدی:
مقاله

چکیده و خلاصه‌ای از مقاله:
موضوع اصلی سخن من، در واقع، بررسی این مساله محل مناقشه – طی بیش از چهار قرن – است که مولانا زیر نفوذ ابن عربی بوده است یا نه. پیش از ورود به مبحث اصلی می خواهم بیان کنم که ویلیام چیتیک در این باب چه نظری اظهار کرده و به چه نتایجی رسیده است. در این راه، ابتدا نکته ای را مطرح سازم تا وجه مشترکی را که اساسا در نظرگاه های مولانا و ابن عربی مشاهده می شود روشن سازم و ترجیح می دهم که آن را در قالب حکایتی عرضه دارم.
می گویند که با یزید در راهی به حج می رفت که شوریده ای او را دید و گفت: عزم کجا داری؟ گفتی: خانه خدای. گفت: چه همراه داری؟ گفت: هفت صره زر. گفت: صره ها به من ده و هفت بار گرد من بگرد و برگرد که حج تو مقبول است. بایزید گفت: این چه سخن باشد، چون خدای خانه اش را در مکه نهاده است که مردمان بدان سوی روند و حج بگذارند. شوریده نگاهی به بایزید کرد و گفت: کعبه خانه ای است که از باب تشریف بدان بیت اله گویند؛ اما بگو آیا در درون کعبه خدا نشسته است؟ بایزید گفت: لا. گفت: حال درنظر بیاور که چهار تن از چهار سوی روی به کعبه نماز می گزارند و هر چهار در سجده هستند. اکنون فرضا، اگر کعبه را از میان برداری، این چهار تن به چه کسی نماز می کنند؟ بایزید نعره ای کشید و بازگشت.

  راهنمای خرید:
  • در صورتی که به هر دلیلی موفق به دانلود فایل مورد نظر نشدید با ما تماس بگیرید.