طراحی و روان سنجی ابزار سنجش خودکارآمدی درک شده بیماران میان سال (۶۰-۳۰ ساله) مبتلا به دیابت نوع ۲ برای مراقبت از خود


در حال بارگذاری
23 اکتبر 2022
فایل ورد و پاورپوینت
2120
1 بازدید
۷۹,۷۰۰ تومان
خرید

توجه : به همراه فایل word این محصول فایل پاورپوینت (PowerPoint) و اسلاید های آن به صورت هدیه ارائه خواهد شد

 طراحی و روان سنجی ابزار سنجش خودکارآمدی درک شده بیماران میان سال (۶۰-۳۰ ساله) مبتلا به دیابت نوع ۲ برای مراقبت از خود دارای ۱۶ صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است

فایل ورد طراحی و روان سنجی ابزار سنجش خودکارآمدی درک شده بیماران میان سال (۶۰-۳۰ ساله) مبتلا به دیابت نوع ۲ برای مراقبت از خود  کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه  و مراکز دولتی می باشد.

توجه : در صورت  مشاهده  بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی طراحی و روان سنجی ابزار سنجش خودکارآمدی درک شده بیماران میان سال (۶۰-۳۰ ساله) مبتلا به دیابت نوع ۲ برای مراقبت از خود،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد


بخشی از متن طراحی و روان سنجی ابزار سنجش خودکارآمدی درک شده بیماران میان سال (۶۰-۳۰ ساله) مبتلا به دیابت نوع ۲ برای مراقبت از خود :

نام کنفرانس، همایش یا نشریه : پایش

تعداد صفحات :۱۶

دیابت، بیماری مزمن و ناتوان کننده ای همانند سایر بیماری های مزمن بوده، و مراقبت مناسب از خود، موجب ارتقای سطح زندگی افراد مبتلا به دیابت، جلوگیری از شدت یافتن بیماری و کاهش عوارض ناشی از این بیماری خواهد شد. درک بیمار از کارآمد بودن خویش در انجام خودمراقبتی، یکی از مهمترین عوامل موثر بر موفقیت او در اجرای این امر است.مطالعه کیفی – کمی حاضر با هدف طراحی روان سنجی خودکارآمدی درک شده بیماران ۳۰ تا ۶۰ سال مبتلا به دیابت نوع ۲ در سال های ۹۰-۸۸ در شهر تهران به اجرا درآمد. بخش کیفی مطالعه جهت طراحی گویه های پرسشنامه انجام گردید و ماحصل آن یک پرسشنامه ۲۱ گویه ای بود. تعداد گویه ها پس از بررسی روایی صوری و محتوایی به ۱۸ مورد تقلیل یافته و در تحلیل عاملی اکتشافی با حذف یک گویه از حیطه تغذیه، درصد واریانس بیان شده معادل ۶۷.۴ بود. تحلیل عاملی تاییدی، برازش مناسب داده ها را نشان داد. در بررسی پایایی، ضریب آلفای کرونباخ (۰.۸۵=a)، بر همسانی درونی مناسب ابزار دلالت داشته و بازآزمایی ابزار با فاصله ۲ هفته، ثبات قابل قبول ابزار را نشان داد (ICC=0.81). پرسشنامه نهایی با ۱۷ گویه در ۵ حیطه (تغذیه، فعالیت بدنی، خودپایشی قندخون، مراقبت از پا و استعمال دخانیات) شکل گرفت. تحلیل داده های مطالعه نشان داد که ابزار طراحی شده، وسیله ای عینی و ساده برای ارزیابی خودکارآمدی درک شده بیماران میانسال مبتلا به دیابت نوع ۲ برای مراقبت از خود است.

کلید واژه: دیابت نوع ۲، مراقبت از خود، خودکارآمدی درک شده، میان سال، تحلیل عاملی

  راهنمای خرید:
  • در صورتی که به هر دلیلی موفق به دانلود فایل مورد نظر نشدید با ما تماس بگیرید.