مقاله اپیدمیولوژی استعمال دخانیات در زنان ۷۰-۳۰ سال استان سمنان


در حال بارگذاری
23 اکتبر 2022
فایل ورد و پاورپوینت
2120
12 بازدید
۷۹,۷۰۰ تومان
خرید

توجه : به همراه فایل word این محصول فایل پاورپوینت (PowerPoint) و اسلاید های آن به صورت هدیه ارائه خواهد شد

  مقاله اپیدمیولوژی استعمال دخانیات در زنان ۷۰-۳۰ سال استان سمنان دارای ۱۰ صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است

فایل ورد مقاله اپیدمیولوژی استعمال دخانیات در زنان ۷۰-۳۰ سال استان سمنان  کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه  و مراکز دولتی می باشد.

توجه : در صورت  مشاهده  بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی مقاله اپیدمیولوژی استعمال دخانیات در زنان ۷۰-۳۰ سال استان سمنان،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد


بخشی از متن مقاله اپیدمیولوژی استعمال دخانیات در زنان ۷۰-۳۰ سال استان سمنان :

مقاله اپیدمیولوژی استعمال دخانیات در زنان ۷۰-۳۰ سال استان سمنان که چکیده‌ی آن در زیر آورده شده است، در زمستان ۱۳۸۸ در کومش از صفحه ۷۵ تا ۸۲ منتشر شده است.
نام: اپیدمیولوژی استعمال دخانیات در زنان ۷۰-۳۰ سال استان سمنان
این مقاله دارای ۸ صفحه می‌باشد، که برای تهیه‌ی آن می‌توانید بر روی گزینه‌ی خرید مقاله کلیک کنید.
کلمات مرتبط / کلیدی:
مقاله زنان
مقاله دخانیات
مقاله سیگار
مقاله پیپ
مقاله قلیان
مقاله سمنان

چکیده و خلاصه‌ای از مقاله:
سابقه و هدف: در سال های اخیر مصرف دخانیات به عنوان یک عامل خطر مهم و افزایش دهنده بار بیماری ها، به ویژه بیماری های مزمن و غیر واگیری چون قلبی – عروقی، تنفسی، سرطان و سکته مغزی در حال افزایش است. در این مطالعه شیوع استعمال سیگار، پیپ و قلیان در زنان ۷۰-۳۰ سال استان سمنان مورد بررسی قرار گرفته است.
مواد و روش ها: این مطالعه از مهر لغایت بهمن ۱۳۸۴ در زنان ۷۰-۳۰ ساله جامعه شهری و روستایی استان سمنان انجام شد. با استفاده از روش نمونه گیری چند مرحله ای، ۲۱۰۴ زن از مناطق شهری و روستایی استان سمنان انتخاب شدند. اطلاعات مربوط در پرسش نامه ثبت شد.
یافته ها: ۲۰ درصد (فاصله اطمینان ۹۵ درصد: ۱۴-۲۶ درصد) زنان مورد بررسی دخانیات (سیگار یا قلیان) مصرف می کردند که ۰۵ درصد سیگار و ۱۵ درصد قلیان می کشیدند. شیوع استعمال دخانیات در روستاییان ۲۵ درصد و در شهرنشینان ۱۸ درصد بود (P=0.270). از نظر سنی، ۰۴ درصد زنان زیر ۴۰ سال، ۲۴ درصد زنان ۴۹-۴۰ سال، ۲۸ درصد ۵۹-۵۰ سال و ۴۲ درصد زنان ۶۰ ساله و بالاتر دخانیات مصرف می کردند (P=0.001). 4.1 درصد بی سودان، ۱۶ درصد افراد با تحصیلات ابتدایی، ۱۵ درصد افراد با تحصیلات راهنمایی، ۰۴ درصد زنان با تحصیلات دبیرستان دخانیات مصرف می کردند (P=0.001). هیچ یک از زنان با تحصیلات دانشگاهی سیگار یا قلیان نمی کشیدند. استعمال دخانیات در زنان شهرستان های سمنان، دامغان، گرمسار و شاهرود به ترتیب ۱۳، ۳۲، ۰۷ و ۲۴ درصد بوده است (P=0.034). هیچ یک از زنان مورد بررسی به طور توام سیگار و قلیان نمی کشیدند. هم چنین هیچ یک از آنان پیپ نمی کشیدند. ۲۶۹ درصد زنانی که دخانیات مصرف نمی کردند، در معرض دود سیگار قرار داشتند. به طور کلی ۲۸۹ درصد زنان مورد بررسی در معرض دود سیگار قرار داشتندیا دخانیات (سیگار یا قلیان) مصرف می کردند.
نتیجه گیری: با توجه به شیوع بالای استعمال دخانیات یا در معرض بودن دود سیگار در زنان ۳۰ تا ۷۰ سال استان و با توجه به ارتباط قوی استعمال سیگار با بسیاری از بیماری ها، تدوین برنامه ای جامع جهت تغییر عمل کرد زنان و مردان استان، ضروری است. اطلاع رسانی به زنان با سنین بالا و با تحصیلات پایین، بالاخص زنان دامغان، از خطرات استعمال دخانیات و در معرض دود سیگار بودن، می تواند در کاهش این معضل کارگشا باشد.

  راهنمای خرید:
  • در صورتی که به هر دلیلی موفق به دانلود فایل مورد نظر نشدید با ما تماس بگیرید.