اثر سوکروز بر میزان بقای فولیکول ها و وقوع مرگ سلولی برنامه ریزی شده پس از انجماد شیشه ای بافت تخمدان موش صحرایی


در حال بارگذاری
23 اکتبر 2022
فایل ورد و پاورپوینت
2120
1 بازدید
۷۹,۷۰۰ تومان
خرید

توجه : به همراه فایل word این محصول فایل پاورپوینت (PowerPoint) و اسلاید های آن به صورت هدیه ارائه خواهد شد

 اثر سوکروز بر میزان بقای فولیکول ها و وقوع مرگ سلولی برنامه ریزی شده پس از انجماد شیشه ای بافت تخمدان موش صحرایی دارای ۱۶ صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است

فایل ورد اثر سوکروز بر میزان بقای فولیکول ها و وقوع مرگ سلولی برنامه ریزی شده پس از انجماد شیشه ای بافت تخمدان موش صحرایی  کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه  و مراکز دولتی می باشد.

توجه : در صورت  مشاهده  بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی اثر سوکروز بر میزان بقای فولیکول ها و وقوع مرگ سلولی برنامه ریزی شده پس از انجماد شیشه ای بافت تخمدان موش صحرایی،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد


بخشی از متن اثر سوکروز بر میزان بقای فولیکول ها و وقوع مرگ سلولی برنامه ریزی شده پس از انجماد شیشه ای بافت تخمدان موش صحرایی :

نام کنفرانس، همایش یا نشریه : مجله علوم پزشکی مدرس، آسیب شناسی زیستی (علوم پزشکی مدرس)

تعداد صفحات :۱۶

هدف: هدف از این مطالعه بررسی اثر سوکروز بر میزان زنده ماندن فولیکول ها و شیوع مرگ سلولی برنامه ریزی شده در بافت تخمدان موش صحرایی پس از انجماد شیشه ای بود.مواد و روش ها: تخمدان موش های صحرایی ۵ هفته ای پس از خارج شدن از بدن به سه گروه کنترل (غیر انجمادی)، انجمادی VI (اتیلن گلیکول + دی متیل سولفوکساید) و VII (اتیلن گلیکول + دی متیل سولفوکساید + ۰.۲۵ مول در لیتر سوکروز) تقسیم شد. پس از مرحله انجماد و ذوب، تخمدان ها حدود نیم ساعت انکوبه و بلافاصله در محلول بوئن تثبیت و سپس به صورت سریالی برش زده شد. به منظور بررسی ریخت شناسی بافت و نیز شمارش تعداد فولیکول های دچار مرگ سلولی برنامه ریزی شده، قطعات به ترتیب رنگ آمیزی هماتوکسیلین – ائوزین و ایمونوهیستوشیمی تیمار شده با آنتی بادی anti-active & pro caspase 3 انجام شد.نتایج: مطالعات آماری نشان داد که میزان سالم ماندن فولیکول های در حال تکوین به استثنای فولیکول های بدوی بین گروه های انجمادی و کنترل یکسان است. فولیکول های بدوی سالم در گروه های انجمادی ضمن کاهش معنی دار در مقایسه با کنترل، تفاوت معنی داری را بین خود نشان ندادند. بر خلاف فولیکول های سالم، فولیکول های مرده در همه مراحل مختلف تکوینی، افزایش معنی داری را در دو گروه انجمادی نسبت به کنترل نشان دادند. هر چند که این اختلاف بین گروه های انجمادی معنی دار نبود. در گروه های انجمادی، فولیکول های دچار مرگ سلولی برنامه ریزی شده نیز در تمامی مراحل به غیر از آنترال افزایش معنی داری را نسبت به کنترل نشان دادند. بین دو گروه انجمادی نیز به غیر از مرحله فولیکولی پره آنترال (۱.۹۵±۰.۰۰۳:VI درصد و ۴.۱۲±۰.۰۲:VII درصد، P<0.037) میزان فولیکول های دچار مرگ سلولی برنامه ریزی شده یکسان بود.نتیجه گیری: این نتایج نشان می دهد که حضور سوکروز یا عدم حضور آن در فرآیند انجماد شیشه ای تخمدان موش صحرایی، به خصوص برای حفظ فولیکول های بدوی و اولیه که در فرآیند پیوند از اهمیت خاصی برخوردار است تفاوت چندانی را ایجاد نمی کند.

کلید واژه: انجماد شیشه ای، سوکروز، موش صحرایی، بافت تخمدان

  راهنمای خرید:
  • در صورتی که به هر دلیلی موفق به دانلود فایل مورد نظر نشدید با ما تماس بگیرید.