مقاله بررسی اثر حمایتی لایه های مختلف تغذیه کننده بر روی سلول های بنیادی جنینی موش


در حال بارگذاری
23 اکتبر 2022
فایل ورد و پاورپوینت
2120
3 بازدید
۷۹,۷۰۰ تومان
خرید

توجه : به همراه فایل word این محصول فایل پاورپوینت (PowerPoint) و اسلاید های آن به صورت هدیه ارائه خواهد شد

  مقاله بررسی اثر حمایتی لایه های مختلف تغذیه کننده بر روی سلول های بنیادی جنینی موش دارای ۱۱ صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است

فایل ورد مقاله بررسی اثر حمایتی لایه های مختلف تغذیه کننده بر روی سلول های بنیادی جنینی موش  کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه  و مراکز دولتی می باشد.

توجه : در صورت  مشاهده  بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی مقاله بررسی اثر حمایتی لایه های مختلف تغذیه کننده بر روی سلول های بنیادی جنینی موش،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد


بخشی از متن مقاله بررسی اثر حمایتی لایه های مختلف تغذیه کننده بر روی سلول های بنیادی جنینی موش :

مقاله بررسی اثر حمایتی لایه های مختلف تغذیه کننده بر روی سلول های بنیادی جنینی موش که چکیده‌ی آن در زیر آورده شده است، در آذر و دی ۱۳۸۸ در مجله علمی پژوهشی دانشگاه علوم پزشکی بابل از صفحه ۷ تا ۱۵ منتشر شده است.
نام: بررسی اثر حمایتی لایه های مختلف تغذیه کننده بر روی سلول های بنیادی جنینی موش
این مقاله دارای ۹ صفحه می‌باشد، که برای تهیه‌ی آن می‌توانید بر روی گزینه‌ی خرید مقاله کلیک کنید.
کلمات مرتبط / کلیدی:
مقاله سلول های بنیادی جنینی
مقاله لایه تغذیه کننده
مقاله الکالین فسفاتاز
مقاله سلولهای بنیادی مزانشیال
مقاله فیبروبلاست جنسی موش
مقاله ۳T3

چکیده و خلاصه‌ای از مقاله:
سابقه و هدف: کاربرد سلول های بنیادی در تحقیقات پزشکی و درمان افق جدیدی در بهبود بسیاری از بیماری ها ایجاد کرده است. لذا روش هایی که موجب جداسازی، کشت و نگاهداری بهتر این سلولها گردد، دارای اهمیت ویژه ای می باشد. هدف از این تحقیق بررسی اثر حمایتی سه لایه تغذیه کننده سلول های فیبروبلاستی جنینی (MEF)، سلول های بنیادی مزانشیمی (MSC) و رده سلولی ۳T3 در جداسازی و کشت سلول های بنیادی جنینی جهت افزایش بقا و تعداد سلول ها می باشد.
مواد و روشها: جهت تهیه سلول های بنیادی جنینی از موش نژاد Balb/c بلاستوسیست گرفته شد. سلولها بر روی لایه های MEF، MSC و ۳T3 قرار داده شد. ۲ تا ۳روز بعد سلولها از زونا پلوسیدا خارج شدند و ۵ روز پس از رشد توده سلولی داخلی، توده های مذکور تریپسینه و به خوشه های کوچک چند سلولی تبدیل شدند. سپس کلونی های تشکیل شده بر روی هر لایه کشت شدند. در نهایت کلونی ها از نظر تعداد و ویژگی های مورفولوژیکی با استفاده از رنگ آمیزی آلکالین فسفاتاز مقایسه شدند.
یافته ها: از ۲۹ جنین قرار داده بر روی لایهMEF همگی به لایه مذکور متصل شدند و همگی (%۱۰۰) خروج از لایه زونا و رشد را انجام دادند. از ۳۲ جنین بر روی لایه (%۶۴۵) MSC چسبیده و رشد کردند. اتصال ۲۰ جنین روی لایه ۳T3 اتصالی کم بود و هیچ کدام به مرحله رشد توده سلولی داخلی نرسیدند. نسبت درصد خروج از زونا و میزان زنده ماندن بلاستوسیست ها بر روی سه لایه اختلاف معنی داری را نشان داد (p<0.05) بطوریکه بیشترین نتیجه و نقش حمایتی مربوط به لایه MEF بود.
نتیجه گیری: نتایج این ۳ لایه تغذیه کننده سلولهای بنیادی جنینی نشان داد که لایه MEF از MSC بهتر و هر دو نسبت به لایه ۳T3 در حمایت و پشتیبانی سلولهای بنیادی برتری دارند.

  راهنمای خرید:
  • در صورتی که به هر دلیلی موفق به دانلود فایل مورد نظر نشدید با ما تماس بگیرید.