مقاله ارتباط جا به جایی بازی ناحیه تنظیمی AP-1 در ژن ماتریکس متالوپروتئیناز -۹ و تشکیل تومور در بافت پستان


در حال بارگذاری
23 اکتبر 2022
فایل ورد و پاورپوینت
2120
1 بازدید
۷۹,۷۰۰ تومان
خرید

توجه : به همراه فایل word این محصول فایل پاورپوینت (PowerPoint) و اسلاید های آن به صورت هدیه ارائه خواهد شد

  مقاله ارتباط جا به جایی بازی ناحیه تنظیمی AP-1 در ژن ماتریکس متالوپروتئیناز -۹ و تشکیل تومور در بافت پستان دارای ۱۲ صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است

فایل ورد مقاله ارتباط جا به جایی بازی ناحیه تنظیمی AP-1 در ژن ماتریکس متالوپروتئیناز -۹ و تشکیل تومور در بافت پستان  کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه  و مراکز دولتی می باشد.

توجه : در صورت  مشاهده  بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی مقاله ارتباط جا به جایی بازی ناحیه تنظیمی AP-1 در ژن ماتریکس متالوپروتئیناز -۹ و تشکیل تومور در بافت پستان،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد


بخشی از متن مقاله ارتباط جا به جایی بازی ناحیه تنظیمی AP-1 در ژن ماتریکس متالوپروتئیناز -۹ و تشکیل تومور در بافت پستان :

مقاله ارتباط جا به جایی بازی ناحیه تنظیمی AP-1 در ژن ماتریکس متالوپروتئیناز -۹ و تشکیل تومور در بافت پستان که چکیده‌ی آن در زیر آورده شده است، در بهار ۱۳۸۹ در مجله دانشگاه علوم پزشکی رفسنجان از صفحه ۲۷ تا ۳۶ منتشر شده است.
نام: ارتباط جا به جایی بازی ناحیه تنظیمی AP-1 در ژن ماتریکس متالوپروتئیناز -۹ و تشکیل تومور در بافت پستان
این مقاله دارای ۱۰ صفحه می‌باشد، که برای تهیه‌ی آن می‌توانید بر روی گزینه‌ی خرید مقاله کلیک کنید.
کلمات مرتبط / کلیدی:
مقاله سرطان پستان
مقاله ماتریکس متالو پروتئیناز -۹
مقاله جابه جایی بازی

چکیده و خلاصه‌ای از مقاله:
زمینه و هدف: ماتریکس متالو پروتئیناز ۹- از آنزیم های پروتئولیتیکی است که قادر به هضم کلاژن و ژلاتین می باشد. یک تغییر تک نوکلئوتیدی سیتوزین به تیمین در ناحیه AP-1 در ناحیه تنظیمی، باعث افزایش بیان این ژن می شود. هدف مطالعه حاضر، بررسی نقش باز تیمین در تشکیل تومور در سلول های داکت و لوبول (Ducts & Lobules) بافت پستان است.
مواد و روش ها: در این مطالعه مورد – شاهدی ۹۰ بیمار مبتلا به تومور پستان از بیمارستان امید اصفهان بین سال های ۱۳۸۴ تا ۱۳۸۶ به همراه ۱۰۰ نمونه کنترل مورد بررسی قرار گرفتند. ژنوتیپ افراد توسط تکنیک RFLP-PCR تعیین شد. در انتها با تعیین توالی، ژنوتیپ افراد مجددا کنترل گردید. هم چنین وجود تومور در سلول های داکت و لوبول بافت پستان تمامی افراد بیمار توسط ماموگرافی و پزشک مربوط تایید گردید.
یافته ها: مقایسه افراد بیمار و گروه کنترل گویای وجود ژنوتیپ های تیمین / تیمین (TT) و سیتوزین تیمین (CT)، به ترتیب در صفر و %۹ از نمونه های کنترل و %۲۳ و %۲۲۲ از نمونه های سرطانی بود. بنابراین حدس زده می شود که وجود نوکلئوتید تیمین در منطقه تنظیمی AP-1 می تواند تسهیل کننده شروع سرطان پستان در افراد حامل باشد و باعث افزایش خطر ایجاد تومور بافت پستان گردد [(p=0.004)، (CI=1.438-7.423، OR=3.27)[.
نتیجه گیری: ارتباط مثبت بین وجود نوکلئوتید تیمین در جایگاه AP-1 و ایجاد تومور پستان می تواند ناشی از عملکرد پروتئازی آنزیم و در نتیجه افزایش حساسیت سلول ها برای سرطانی شدن به علت هضم مهارکننده های فاکتورهای رشد و افزایش رهایی این فاکتورها باشد.

  راهنمای خرید:
  • در صورتی که به هر دلیلی موفق به دانلود فایل مورد نظر نشدید با ما تماس بگیرید.