مقاله تعیین ژنوتیپ ویروس هپاتیت B در استان گلستان


در حال بارگذاری
23 اکتبر 2022
فایل ورد و پاورپوینت
2120
2 بازدید
۷۹,۷۰۰ تومان
خرید

توجه : به همراه فایل word این محصول فایل پاورپوینت (PowerPoint) و اسلاید های آن به صورت هدیه ارائه خواهد شد

  مقاله تعیین ژنوتیپ ویروس هپاتیت B در استان گلستان دارای ۸ صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است

فایل ورد مقاله تعیین ژنوتیپ ویروس هپاتیت B در استان گلستان  کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه  و مراکز دولتی می باشد.

توجه : در صورت  مشاهده  بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی مقاله تعیین ژنوتیپ ویروس هپاتیت B در استان گلستان،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد


بخشی از متن مقاله تعیین ژنوتیپ ویروس هپاتیت B در استان گلستان :

مقاله تعیین ژنوتیپ ویروس هپاتیت B در استان گلستان که چکیده‌ی آن در زیر آورده شده است، در بهار ۱۳۸۹ در فصلنامه پژوهشی خون از صفحه ۲۷ تا ۳۳ منتشر شده است.
نام: تعیین ژنوتیپ ویروس هپاتیت B در استان گلستان
این مقاله دارای ۷ صفحه می‌باشد، که برای تهیه‌ی آن می‌توانید بر روی گزینه‌ی خرید مقاله کلیک کنید.
کلمات مرتبط / کلیدی:
مقاله ویروس هپاتیت B
مقاله ژنوتیپ
مقاله ایران

چکیده و خلاصه‌ای از مقاله:
حدود %۵ جمعیت دنیا به ویروس هپاتیت B آلوده هستند. عفونت با این ویروس، موجب آسیب های گسترده کبدی می شود و یکی از مشکلات بهداشتی در دنیا است. تاکنون ۸ ژنوتیپ ویروس هپاتیت B شناخته شده است. هدف این مطالعه، بررسی پراکندگی ژنوتیپ های ویروس هپاتیت B در استان گلستان به روش PCR بود.
مواد و روش ها: مطالعه انجام شده از نوع توصیفی ـ تحلیلی بود. در این مطالعه، ۱۲۶ نفر از افراد HBsAg مثبت با نمونه گیری سرشماری مورد بررسی قرار گرفتند. نمونه ها به آزمایشگاه میکروبیولوژی دانشکده پزشکی منتقل و تا زمان آزمایش در -۲۰oC نگهداری شدند. DNA به روش فنل کلروفرم، از تمام نمونه ها استخراج و به همراه نمونه کنترل مثبت و کنترل منفی با به کارگیری آغازگرهای اختصاصی ویروس هپاتیتB ، PCR شد. نتیجه در مورد هر نمونه در پرسشنامه مربوط به آن ثبت گردید.
یافته ها: از ۱۲۶ نمونه سرم HBsAg مثبت، در ۱۱۷ نمونه مقدار DNA استخراج شده در الکتروفورز روی ژل و PCR با آغازگر بتاگلوبین مثبت و برای ادامه PCR به منظور تعیین ژنوتیپ مناسب بود. از ۱۱۷ نمونه، ۹۳ مورد (%۷۹۵، CI%95=%71-%86.4) ژنوتیپ D تشخیص داده شدند و بقیه با هیچ کدام از آغازگرهای اختصاصی جواب ندادند.
نتیجه گیری: نتیجه این بررسی نشان داد، تنها ژنوتیپ شایع در ایران، ژنوتیپ D ویروس هپاتیت B است که معمولا باعث بیماری خفیف کبدی می شود. بنابراین واکسیناسیون مناسب، برنامه های آموزشی و درمان با لامی وودین راه کارهای موثری در کنترل عفونت HBV در منطقه ما می باشد.

  راهنمای خرید:
  • در صورتی که به هر دلیلی موفق به دانلود فایل مورد نظر نشدید با ما تماس بگیرید.