اثر ممانعت کنندگی مونولورین و EDTA علیه اشرشیا کلی و سالمونلا تیفی موریوم در لورک (غذای سنتی حاصل از آب پنیر)


در حال بارگذاری
23 اکتبر 2022
فایل ورد و پاورپوینت
2120
2 بازدید
۷۹,۷۰۰ تومان
خرید

توجه : به همراه فایل word این محصول فایل پاورپوینت (PowerPoint) و اسلاید های آن به صورت هدیه ارائه خواهد شد

 اثر ممانعت کنندگی مونولورین و EDTA علیه اشرشیا کلی و سالمونلا تیفی موریوم در لورک (غذای سنتی حاصل از آب پنیر) دارای ۱۲ صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است

فایل ورد اثر ممانعت کنندگی مونولورین و EDTA علیه اشرشیا کلی و سالمونلا تیفی موریوم در لورک (غذای سنتی حاصل از آب پنیر)  کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه  و مراکز دولتی می باشد.

توجه : در صورت  مشاهده  بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی اثر ممانعت کنندگی مونولورین و EDTA علیه اشرشیا کلی و سالمونلا تیفی موریوم در لورک (غذای سنتی حاصل از آب پنیر)،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد


بخشی از متن اثر ممانعت کنندگی مونولورین و EDTA علیه اشرشیا کلی و سالمونلا تیفی موریوم در لورک (غذای سنتی حاصل از آب پنیر) :

نام کنفرانس، همایش یا نشریه : مجله میکروب شناسی پزشکی ایران

تعداد صفحات :۱۲

لطفا برای مشاهده چکیده به متن کامل (PDF) مراجعه فرمایید.

کلید واژه: مونولورین، لورک، اشرشیا کلی، سالمونلاتیفی موریوم، ممانعت کننده

  راهنمای خرید:
  • در صورتی که به هر دلیلی موفق به دانلود فایل مورد نظر نشدید با ما تماس بگیرید.