مقاله مقایسه اخطارهای گفتاری و زنگی در بخش مراقبت ویژه


در حال بارگذاری
23 اکتبر 2022
فایل ورد و پاورپوینت
2120
1 بازدید
۷۹,۷۰۰ تومان
خرید

توجه : به همراه فایل word این محصول فایل پاورپوینت (PowerPoint) و اسلاید های آن به صورت هدیه ارائه خواهد شد

  مقاله مقایسه اخطارهای گفتاری و زنگی در بخش مراقبت ویژه دارای ۵ صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است

فایل ورد مقاله مقایسه اخطارهای گفتاری و زنگی در بخش مراقبت ویژه  کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه  و مراکز دولتی می باشد.

توجه : در صورت  مشاهده  بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی مقاله مقایسه اخطارهای گفتاری و زنگی در بخش مراقبت ویژه،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد


بخشی از متن مقاله مقایسه اخطارهای گفتاری و زنگی در بخش مراقبت ویژه :

مقاله مقایسه اخطارهای گفتاری و زنگی در بخش مراقبت ویژه که چکیده‌ی آن در زیر آورده شده است، در بهار ۱۳۸۸ در پرستاری مراقبت ویژه IRANIAN JOURNAL OF CRITICAL CARE NURSING (IJCCN) از صفحه ۲۷ تا ۳۰ منتشر شده است.
نام: مقایسه اخطارهای گفتاری و زنگی در بخش مراقبت ویژه
این مقاله دارای ۴ صفحه می‌باشد، که برای تهیه‌ی آن می‌توانید بر روی گزینه‌ی خرید مقاله کلیک کنید.
کلمات مرتبط / کلیدی:
مقاله ونتیلاتور
مقاله اخطار گفتاری
مقاله بخش مراقبت ویژه

چکیده و خلاصه‌ای از مقاله:
اهداف: ونتیلاتورها به شکلی طراحی می شوند که اگر بیمار با مشکلی مواجه شد اخطار دهند. این اخطارها ممکن است به دیگر صداهای بخش مراقبت ویژه مخلوط شوند. هدف این مطالعه بهبود وضعیت سیستم های اخطار در بخش مراقبت ویژه با مقایسه اخطارهای گفتاری و زنگی از دیدگاه پرستاران و پزشکان بود.
روش ها: سیستم اخطار گفتاری مورد مطالعه به زبان فارسی طراحی و روی دستگاه ونتیلاتور «بنت ۷۲۰۰» نصب شد و در بخش مراقبت ویژه مرکزی مورد استفاده قرار گرفت. در شرایط منجر به تولید اخطار، دستگاه اخطار زنگی ایجاد می نمود و در کنار هر چراغ قرمز روشن پیغامی نوشته می شد. در سیستم اخطار گفتاری، با استفاده از ریزپردازنده تعبیه و برنامه نویسی شده، اخطارهای تشخیص داده شده به صورت گفتاری با رعایت اولویت شنیده می شد. ۴۰ پرسش نامه مورد نظر کارکنان، پزشک مقیم بخش مراقبت ویژِه و دستیارهای بیهوشی درباره تفاوت دو سیستم با نرم افزار SPSS 11 بررسی شد.
یافته ها: ۲۲ نفر (۵۴۵%) از پرستاران و پزشکان با این نظر که مرگ و میر در دستگاه ونتیلاتور دارای اخطار گفتاری بیشتر است «مخالف» یا «کاملا مخالف» بودند. مدت زمان پاسخ به اخطار زنگی از مدت زمان پاسخ به اخطار گفتاری طولانی تر ارزیابی شد.
نتیجه گیری: به نظر پرسنل بخش مراقبت ویژه، ونتیلاتور دارای اخطار گفتاری موجب آگاهی سریع از مشکل بیمار می شود. از سوی دیگر، وقتی پرسنل از اختلال به وجود آمده زودتر مطلع شوند و نوع مشکل را نیز بدانند سریع تر به حل مشکل بیمار می پردازند.

  راهنمای خرید:
  • در صورتی که به هر دلیلی موفق به دانلود فایل مورد نظر نشدید با ما تماس بگیرید.