ارزیابی برخی خصوصیات ژنوتیپ های سیب گوشت قرمز بومی ایران


در حال بارگذاری
23 اکتبر 2022
فایل ورد و پاورپوینت
2120
3 بازدید
۷۹,۷۰۰ تومان
خرید

توجه : به همراه فایل word این محصول فایل پاورپوینت (PowerPoint) و اسلاید های آن به صورت هدیه ارائه خواهد شد

 ارزیابی برخی خصوصیات ژنوتیپ های سیب گوشت قرمز بومی ایران دارای ۲۵ صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است

فایل ورد ارزیابی برخی خصوصیات ژنوتیپ های سیب گوشت قرمز بومی ایران  کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه  و مراکز دولتی می باشد.

توجه : در صورت  مشاهده  بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی ارزیابی برخی خصوصیات ژنوتیپ های سیب گوشت قرمز بومی ایران،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد


بخشی از متن ارزیابی برخی خصوصیات ژنوتیپ های سیب گوشت قرمز بومی ایران :

نام کنفرانس، همایش یا نشریه : مجله به نژادی نهال و بذر (نهال و بذر)

تعداد صفحات :۲۵

سیب های گوشت قرمز به دلیل دارا بودن مقادیر قابل توجه موادآنتی اکسیدانت، رنگ جدید و بازارپسندی در سال های اخیر درکشورهای مختلف مورد مطالعه قرار گرفته اند. در این پژوهش خصوصیات شش ژنوتیپ سیب گوشت قرمز بومی (Malus pumila) موجود در ایستگاه تحقیقاتی کمال شهر به همراه سه ژنوتیپ شناسائی شده از اطراف شهرستان شاهرود، از نظر صفات مورفولوژیکی، فنولوژیکی، پومولوژیکی، خصوصیات فیزیکو شیمیائی میوه و چشائی در سال های ۱۳۸۹ و ۱۳۹۰ بررسی شدند. بر اساس نتایج، ژنوتیپ GH-R با ۴۲۵ سانتی متر و ژنوتیپ H-GH3 با ۳۰۵ سانتی متر به ترتیب بیشترین و کمترین ارتفاع را داشتند. بیشترین و کمترین سطح مقطع تنه و شعاع گسترش تاج درخت نیز متعلق به همین دو ژنوتیپ بود. از نظر خصوصیات گلدهی، بیشترین طول دوره گلدهی در ژنوتیپ های B-R و GH-R به مدت ۲۲- ۲۰ روز مشاهده شد. ژنوتیپ T3 با ۴.۹ سانتی متر بیشترین اندازه قطر گل راداشت. از نظر خصوصیات میوه، ژنوتیپ SH-10 با میانگین ۸۹.۰۶ گرم وزن، ۵.۳۳ سانتی متر طول و ۶.۱۸ سانتی متر قطر میوه بیشترین و ژنوتیپ B3 با ۱۹.۴۹ گرم وزن، ۳.۱۲ سانتی متر طول و ۲.۶۰ سانتی متر قطر میوه کمترین میزان این صفات را داشتند. بیشترین میزان سفتی بافت میوه در ژنوتیپ B3 به میزان ۶.۲۲ کیلوگرم بر سانتی متر مربع و کمترین آن در ژنوتیپ H-GH به میزان ۳.۱۱ کیلوگرم بر سانتی متر مربع مشاهده شد. از نظر شکل میوه به جز ژنوتیپ SH-10 که میوه مخروطی داشت، سایر ژنوتیپ ها دارای میوه کروی شکل بودند. رنگ گوشت میوه در سه ژنوتیپ GH-R، B-R و B3 در مرحله رسیدگی کاملا قرمز تیره و در سایر ژنوتیپ ها از قرمز روشن تا صورتی کمرنگ در اطراف برچه یا زیر پوست میوه متغیر بود. از نظر خصوصیات چشایی، ژنوتیپ های GH-R، B-R و طعم ملس و قابلیت پذیرش خوبی داشتند و می توانند به صورت تازه خوری یا در صنایع فراوری به کار برده شوند.

کلید واژه: سیب، ژنوتیپ های گوشت قرمز، صفات مورفولوژیک، گلدهی، خصوصیات میوه

  راهنمای خرید:
  • در صورتی که به هر دلیلی موفق به دانلود فایل مورد نظر نشدید با ما تماس بگیرید.