تنوع مورفولوژیکی و فنولوژیکی و ترکیب شیمیایی مغز ژنوتیپ های پسته منطقه فیض آباد خراسان


در حال بارگذاری
23 اکتبر 2022
فایل ورد و پاورپوینت
2120
1 بازدید
۷۹,۷۰۰ تومان
خرید

توجه : به همراه فایل word این محصول فایل پاورپوینت (PowerPoint) و اسلاید های آن به صورت هدیه ارائه خواهد شد

 تنوع مورفولوژیکی و فنولوژیکی و ترکیب شیمیایی مغز ژنوتیپ های پسته منطقه فیض آباد خراسان دارای ۲۲ صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است

فایل ورد تنوع مورفولوژیکی و فنولوژیکی و ترکیب شیمیایی مغز ژنوتیپ های پسته منطقه فیض آباد خراسان  کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه  و مراکز دولتی می باشد.

توجه : در صورت  مشاهده  بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی تنوع مورفولوژیکی و فنولوژیکی و ترکیب شیمیایی مغز ژنوتیپ های پسته منطقه فیض آباد خراسان،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد


بخشی از متن تنوع مورفولوژیکی و فنولوژیکی و ترکیب شیمیایی مغز ژنوتیپ های پسته منطقه فیض آباد خراسان :

نام کنفرانس، همایش یا نشریه : مجله به نژادی نهال و بذر (نهال و بذر)

تعداد صفحات :۲۲

پسته به دلیل ویژگی دو پایه بودن و هتروزیگوسی بالا، تنوع ژنتیکی نسبتا بالایی دارد و مغز آن حاوی پروتئین و مواد معدنی است. در این پژوهش ۴۰ ژنوتیپ نر و ماده پسته از منطقه فیض آباد خراسان با استفاده از صفات مورفولوژیکی، فنولوژیکی و ترکیبات شیمیایی مغز (۲۵ ژنوتیپ ماده) مورد ارزیابی قرار گرفتند. صفت هایی چون تاج پوش درخت، رشد سالیانه، تراکم جوانه مرکب و زمان ایجاد گل آذین و برگ با داشتن ضریب تغییرات بالا، بیشترین تنوع را نشان دادند. همبستگی های مثبت و منفی بین صفات اندازه گیری شده وجود داشت که بعضی از آن ها از جمله همبستگی های مربوط به صفات فنولوژیکی با صفات مربوط به میوه، جوانه و گل قابل توجه بود. میزان پروتئین مغز در ژنوتیپ ها ۱۶.۲ تا ۳۲.۸ درصد و چربی ۴۵ تا ۵۷ درصد برآورد شد که بیشترین مقدار چربی در پسته گرمه ریز ۱ بود. حداکثر مقدار فسفر و آهن نیز به ترتیب ۰.۷۳ درصد و ۶۲.۴ ppm بود که بیشترین مقدار آهن در ژنوتیپ ۲۴ و بیشترین مقدار فسفر در ژنوتیپ ۱۹ بود. تجزیه خوشه ای داده های مورفولوژیکی ژنوتیپ های ماده را به هفت گروه و ژنوتیپ های نر را به دو گروه تقسیم کرد. در بین ژنوتیپ های ماده، تعدادی از ژنوتیپ ها چون بادامی سفید ۱، سفید صابونی ۲، گرمه سیاه و قرمز زودرس بر اساس صفاتی چون اندازه، خندانی، درصد پروتئین و درصد چربی مغز برتری نسبی داشتند.

کلید واژه: پسته، ژنوتیپ های نر و ماده، صفات مورفولوژیکی، درصد پروتئین و چربی مغز

  راهنمای خرید:
  • در صورتی که به هر دلیلی موفق به دانلود فایل مورد نظر نشدید با ما تماس بگیرید.