مقاله توانمندی ها و محدودیت های مدیریت بحران در بیمارستان های شهدای عشایر و تامین اجتماعی خرم آباد در سال ۱۳۸۵


در حال بارگذاری
23 اکتبر 2022
فایل ورد و پاورپوینت
2120
1 بازدید
۷۹,۷۰۰ تومان
خرید

توجه : به همراه فایل word این محصول فایل پاورپوینت (PowerPoint) و اسلاید های آن به صورت هدیه ارائه خواهد شد

  مقاله توانمندی ها و محدودیت های مدیریت بحران در بیمارستان های شهدای عشایر و تامین اجتماعی خرم آباد در سال ۱۳۸۵ دارای ۷ صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است

فایل ورد مقاله توانمندی ها و محدودیت های مدیریت بحران در بیمارستان های شهدای عشایر و تامین اجتماعی خرم آباد در سال ۱۳۸۵  کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه  و مراکز دولتی می باشد.

توجه : در صورت  مشاهده  بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی مقاله توانمندی ها و محدودیت های مدیریت بحران در بیمارستان های شهدای عشایر و تامین اجتماعی خرم آباد در سال ۱۳۸۵،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد


بخشی از متن مقاله توانمندی ها و محدودیت های مدیریت بحران در بیمارستان های شهدای عشایر و تامین اجتماعی خرم آباد در سال ۱۳۸۵ :

مقاله توانمندی ها و محدودیت های مدیریت بحران در بیمارستان های شهدای عشایر و تامین اجتماعی خرم آباد در سال ۱۳۸۵ که چکیده‌ی آن در زیر آورده شده است، در زمستان ۱۳۸۷ در پرستاری مراقبت ویژه IRANIAN JOURNAL OF CRITICAL CARE NURSING (IJCCN) از صفحه ۲۹ تا ۳۴ منتشر شده است.
نام: توانمندی ها و محدودیت های مدیریت بحران در بیمارستان های شهدای عشایر و تامین اجتماعی خرم آباد در سال ۱۳۸۵
این مقاله دارای ۶ صفحه می‌باشد، که برای تهیه‌ی آن می‌توانید بر روی گزینه‌ی خرید مقاله کلیک کنید.
کلمات مرتبط / کلیدی:
مقاله بیمارستان
مقاله توانمندی ها
مقاله محدودیت ها
مقاله مدیریت بحران

چکیده و خلاصه‌ای از مقاله:
اهداف: واکنش مناسب نسبت به حوادث غیرمترقبه نیازمند آمادگی امکانات و برنامه ریزی مناسب است. در هر بیمارستان، توانمندی ها و محدودیت ها باید شناسایی شوند تا با تقویت نقاط ضعف، آمادگی بیشتری برای مقابله با حوادث غیرمترقبه وجود داشته باشد. این پژوهش با هدف تعیین میزان توانمندی ها و محدودیت های بیمارستان های آموزشی تامین اجتماعی خرم آباد در مدیریت بحران انجام شد.
روش ها: این مطالعه به صورت مقطعی – مشاهده ای انجام شده است. جامعه آماری پژوهش شامل روسا، مدیران پرستاری و همچنین مسوولین کمیته های بحران بیمارستان ها بود؛ این افراد در مجموع ۲۷ نفر بودند. گردآوری داده ها از طریق پرسش نامه و مشاهده مستقیم اسناد و مدارک و تکمیل چک لیست انجام گرفت. آنالیز توصیفی با استفاده از فراوانی، درصد فراوانی، میانگین و انحراف معیار با نرم افزار SPSS 11.5 بیان شدند.
یافته ها: برنامه عملیاتی مدونی در زمینه بحران وجود نداشت یا به طور صحیح اجرا نمی شد و از بعد غیرسازه ای نیز مشکلات عمده ای وجود داشت. از نظر سازه ای، اکثر افراد جامعه آماری (
۵۵۶%) معتقد بودند که بیمارستان در زمان بروز زلزله استحکام لازم را ندارد.
نتیجه گیری: ضرورت بازنگری در بنای بیمارستان های موجود با رویکرد کاهش آسیب پذیری سازه ای، غیرسازه ای و طراحی برنامه عملیاتی مدون توصیه می شود تا تضمینی بر ادامه خدمات رسانی در شرایط بحران باشد.

  راهنمای خرید:
  • در صورتی که به هر دلیلی موفق به دانلود فایل مورد نظر نشدید با ما تماس بگیرید.