مقاله مقایسه اثر بکلوفن و دکسترومتورفان در درمان سرفه: کارآزمایی بالینی تصادفی


در حال بارگذاری
23 اکتبر 2022
فایل ورد و پاورپوینت
2120
3 بازدید
۷۹,۷۰۰ تومان
خرید

توجه : به همراه فایل word این محصول فایل پاورپوینت (PowerPoint) و اسلاید های آن به صورت هدیه ارائه خواهد شد

  مقاله مقایسه اثر بکلوفن و دکسترومتورفان در درمان سرفه: کارآزمایی بالینی تصادفی دارای ۷ صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است

فایل ورد مقاله مقایسه اثر بکلوفن و دکسترومتورفان در درمان سرفه: کارآزمایی بالینی تصادفی  کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه  و مراکز دولتی می باشد.

توجه : در صورت  مشاهده  بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی مقاله مقایسه اثر بکلوفن و دکسترومتورفان در درمان سرفه: کارآزمایی بالینی تصادفی،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد


بخشی از متن مقاله مقایسه اثر بکلوفن و دکسترومتورفان در درمان سرفه: کارآزمایی بالینی تصادفی :

مقاله مقایسه اثر بکلوفن و دکسترومتورفان در درمان سرفه: کارآزمایی بالینی تصادفی که چکیده‌ی آن در زیر آورده شده است، در دی ۱۳۸۸ در مجله دانشکده پزشکی از صفحه ۶۹۳ تا ۶۹۸ منتشر شده است.
نام: مقایسه اثر بکلوفن و دکسترومتورفان در درمان سرفه: کارآزمایی بالینی تصادفی
این مقاله دارای ۶ صفحه می‌باشد، که برای تهیه‌ی آن می‌توانید بر روی گزینه‌ی خرید مقاله کلیک کنید.
کلمات مرتبط / کلیدی:
مقاله سرفه
مقاله بکلوفن
مقاله دکسترومتورفان

چکیده و خلاصه‌ای از مقاله:
زمینه و هدف: سرفه یکی از شایع ترین نشانه هایی که در مراقبت های سرپایی مورد توجه قرار می گیرد.
از آن جهت که در تعداد کمی از مطالعات تاثیرات درمانی بکلوفن در درمان سرفه (خصوصا مزمن) مورد ارزیابی قرار گرفته است. در این مطالعه تاثیرات و فعالیت ضدسرفه دوز ۲۰ میلی گرمی خوراکی داروی بکلوفن در مقایسه با یکی از داروهای پرکاربرد ضدسرفه یعنی دکسترومتورفان، در بیماران دچار سرفه مورد ارزیابی قرار گرفت.
روش بررسی: در این مطالعه کارآزمایی بالینی تصادفی دو سویه کور، ۱۲۰ بیمار مبتلا به سرفه مزمن (بیش از سه هفته) که در سال ۱۳۸۶ به کلینیک بیماری های ریه بیمارستان علی ابن ابیطالب (ع) شهر زاهدان مراجعه کرده بودند مورد مطالعه قرار گرفتند. بیماران در دو گروه ۶۰ نفره (گروه دریافت کننده بکلوفن با میانگین سنی ۳۲۳۲±۶۵۱ سال و گروه دریافت کننده دکسترومتورفان با میانگین سنی ۳۱۵۴±۵۰۶ سال) برای بررسی کاهش کیفی شدت، دوره و مدت زمان سرفه ها به مدت ۱۴ روز مورد ارزیابی قرار گرفتند.
یافته ها: در گروه دریافت کننده بکلوفن %۷۳۳ بیماران و در گروه دریافت کننده دکسترومتورفان %۶۵ بیماران کاهش علایم سرفه (شدت/ دوره/ مدت زمان) را داشتند. البته تفاوت معنی داری بین دو گروه از نظر کاهش شدت، دوره و مدت زمان سرفه مشاهده نشد (p>0.05). همچنین در کل بیماران عارضه جانبی دارویی مشاهده نشد.
نتیجه گیری: بکلوفن دارای اثرات کاهنده بر تعداد، شدت، دوره و مدت زمان دوره های سرفه و به نسبت بیشتر از داروی رایج دکسترومتورفان است. ولی با توجه به اینکه اختلاف معنی داری در این مطالعه مشاهده نشد، انجام تحقیقات دقیق تر و کمی توصیه می شود.

  راهنمای خرید:
  • در صورتی که به هر دلیلی موفق به دانلود فایل مورد نظر نشدید با ما تماس بگیرید.