مقاله بررسی سطح سرمی پروکلسی تونین در افتراق سندرم پاسخ التهابی سیستمیک عفونی و غیرعفونی: مطالعه سه ساله


در حال بارگذاری
23 اکتبر 2022
فایل ورد و پاورپوینت
2120
2 بازدید
۷۹,۷۰۰ تومان
خرید

توجه : به همراه فایل word این محصول فایل پاورپوینت (PowerPoint) و اسلاید های آن به صورت هدیه ارائه خواهد شد

  مقاله بررسی سطح سرمی پروکلسی تونین در افتراق سندرم پاسخ التهابی سیستمیک عفونی و غیرعفونی: مطالعه سه ساله دارای ۸ صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است

فایل ورد مقاله بررسی سطح سرمی پروکلسی تونین در افتراق سندرم پاسخ التهابی سیستمیک عفونی و غیرعفونی: مطالعه سه ساله  کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه  و مراکز دولتی می باشد.

توجه : در صورت  مشاهده  بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی مقاله بررسی سطح سرمی پروکلسی تونین در افتراق سندرم پاسخ التهابی سیستمیک عفونی و غیرعفونی: مطالعه سه ساله،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد


بخشی از متن مقاله بررسی سطح سرمی پروکلسی تونین در افتراق سندرم پاسخ التهابی سیستمیک عفونی و غیرعفونی: مطالعه سه ساله :

مقاله بررسی سطح سرمی پروکلسی تونین در افتراق سندرم پاسخ التهابی سیستمیک عفونی و غیرعفونی: مطالعه سه ساله که چکیده‌ی آن در زیر آورده شده است، در دی ۱۳۸۸ در مجله دانشکده پزشکی از صفحه ۷۲۴ تا ۷۳۰ منتشر شده است.
نام: بررسی سطح سرمی پروکلسی تونین در افتراق سندرم پاسخ التهابی سیستمیک عفونی و غیرعفونی: مطالعه سه ساله
این مقاله دارای ۷ صفحه می‌باشد، که برای تهیه‌ی آن می‌توانید بر روی گزینه‌ی خرید مقاله کلیک کنید.
کلمات مرتبط / کلیدی:
مقاله سپسیس
مقاله سندرم پاسخ التهابی سیستمیک
مقاله پروکلسی تونین

چکیده و خلاصه‌ای از مقاله:
زمینه و هدف: سپسیس یک علت مهم بستری دربیمارستان ها و مرگ بیمارستانی است. یک مارکر برای افتراق سپسیس از بیماری های غیرعفونی،‌ سطح سرمی پروکلسی تونین (PCT) است. هدف از این مطالعه بررسی ارزش تشخیصی تست نیمه کمی پروکلسی تونین در افتراق علل عفونی و غیرعفونی در بیماران مبتلا به سندروم پاسخ التهابی سیستمیک (SIRS) بود.
روش بررسی: در یک مطالعه مقطعی سطح سرمی PCT در بیماران با علایم احتمالی سپسیس، که طی سال های ۱۳۸۵-۸۷ به اورژانس مجتمع بیمارستانی امام خمینی تهران مراجعه کردند با روش نیمه کمی سنجیده شد.
یافته ها: از ۲۶۳ بیمار مورد مطالعه %۶۵۸ مرد و %۳۴۲ زن بودند. میانگین سنی بیماران ۴۶۹±۲۰۷ سال بود. در ۱۰۴ بیمار PCT<0.5 (%6539) و در ۴۹ بیمار ۰۵PCT<2 (%18.6) و در ۷۴ بیمار ۲PCT<10 (%28.1) و در ۳۶ بیمار PCT10 (%138) (نانوگرم در میلی لیتر) بود. علت SIRS در اکثر بیماران (%۶۰۶) با PCT<0.5 (نانوگرم در میلی لیتر) بیماری های غیرعفونی بود در حالی که بیماران با PCT10 نانوگرم در میلی لیتر همه در گروه SIRS با علت عفونی قرار داشتند. سطح PCT در بیماران با SIRS عفونی به طور معنی داری بالاتر از بیماران با SIRS غیرعفونی بود (p<0.0001) حساسیت تست برای آستانه های ۰۵ و ۲ و ۱۰ (نانوگرم در میلی لیتر) به ترتیب %۸۹۲ و %۶۷۱ و %۲۲۸ بود و ویژگی آن برای آستانه های ۰۵ و ۲ و ۱۰ (نانوگرم در میلی لیتر) به ترتیب %۸۲۹، %۹۶۲ و %۱۰۰ بود.
نتیجه گیری: اندازه گیری سطح PCT در همراهی با یک ارزیابی بالینی مناسب، می تواند راهنمایی برای شروع به موقع درمان آنتی بیوتیکی باشد و پیش آگهی بیماران مبتلا به سپسیس را بهبود بخشد.

  راهنمای خرید:
  • در صورتی که به هر دلیلی موفق به دانلود فایل مورد نظر نشدید با ما تماس بگیرید.