مقاله خصوصیات ایمونوهیستوشیمی تومور میوفیبروبلاستیک التهابی


در حال بارگذاری
23 اکتبر 2022
فایل ورد و پاورپوینت
2120
1 بازدید
۷۹,۷۰۰ تومان
خرید

توجه : به همراه فایل word این محصول فایل پاورپوینت (PowerPoint) و اسلاید های آن به صورت هدیه ارائه خواهد شد

  مقاله خصوصیات ایمونوهیستوشیمی تومور میوفیبروبلاستیک التهابی دارای ۸ صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است

فایل ورد مقاله خصوصیات ایمونوهیستوشیمی تومور میوفیبروبلاستیک التهابی  کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه  و مراکز دولتی می باشد.

توجه : در صورت  مشاهده  بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی مقاله خصوصیات ایمونوهیستوشیمی تومور میوفیبروبلاستیک التهابی،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد


بخشی از متن مقاله خصوصیات ایمونوهیستوشیمی تومور میوفیبروبلاستیک التهابی :

مقاله خصوصیات ایمونوهیستوشیمی تومور میوفیبروبلاستیک التهابی که چکیده‌ی آن در زیر آورده شده است، در پاییز ۱۳۸۸ در مجله دانشگاه علوم پزشکی کرمانشاه (بهبود) از صفحه ۲۳۵ تا ۲۴۱ منتشر شده است.
نام: خصوصیات ایمونوهیستوشیمی تومور میوفیبروبلاستیک التهابی
این مقاله دارای ۷ صفحه می‌باشد، که برای تهیه‌ی آن می‌توانید بر روی گزینه‌ی خرید مقاله کلیک کنید.
کلمات مرتبط / کلیدی:
مقاله تومور میوفیبروبلاستیک التهابی
مقاله ایمونوهیستوشیمی
مقاله کینازلنفوم آناپلاستیک (ALK)

چکیده و خلاصه‌ای از مقاله:
زمینه: تومور میوفیبروبلاستیک التهابی ضایعه ای تومورال در تمام سنین و تقریبا تمام ارگان هاست. هدف مطالعه حاضر بررسی خصوصیات ایمونوهیستوشیمی این تومور بود.
روش ها: در این مطالعه توصیفی- مقطعی، ۱۹ نمونه تومور میوفیبروبلاستیک التهابی یا تومور کاذب التهابی موجود در دفاتر بایگانی آزمایشگاهی پاتولوژی کرمانشاه، انستیتوکانسر و بیمارستان امام خمینی تهران، انتخاب و با استفاده از روش IHC از نظر بروز مارکرهای CK،‌ EMA، P53، Desmin، SMA، MSA،‌ ALK و Vimentin مورد بررسی قرار گرفتند.
یافته ها: سن متوسط بیماران ۴۰ سال بود. %۵۲۶ بیماران مرد بودند. شایع ترین ارگان های مبتلا به ترتیب شامل: معده (%۲۱۱)، مثانه (%۱۵۸)، روده کوچک (%۱۵۸)، ریه و مدیاستن (%۱۵۸)، امنتوم (%۱۰۵)، رتروپریتوئن (%۵۳)، سرویکس رحم (%۵۳)، پیشابراه (%۵۳) و داخل عضله گلوتئوس (%۵۳) بود. از مارکرهای ایمونوهیستوشیمی بروز ویمنتین ۹۴۷، ۵۷۹MSA، ۴۷۴SMA، ۱۵۸EMA و ۵۳ALK درصد بود.
نتیجه ارزیابی بروز P53،‌ CK و Desmin منفی بود.
نتیجه گیری: CK مارکر معتبری برای افتراق تومور میوفیبروبلاستیک التهابی از کارسینوم سارکوماتوئید است. برای افتراق این ضایعات، استفاده از رابدومیوسارکوم، لیومیوسارکوم، Postoperative Spindle Cell Nodule و دسمین، مفید است. پیشنهاد می شود اصطلاح IMT صرفا برای تومورهای ALK مثبت و یا مواردی که با بررسی سیتوژنتیک فیوژن ژن های دخیل در ایجاد بیماری در آن ها به اثبات رسیده است، به کار رود و در سایر موارد مشابه تحت عنوان کلی IPT طبقه بندی و گزارش گردد.

  راهنمای خرید:
  • در صورتی که به هر دلیلی موفق به دانلود فایل مورد نظر نشدید با ما تماس بگیرید.