مقاله بررسی فراوانی و مقاومت آنتی بیوتیکی باکتری های جدا شده از روده موش های شهرستان لاهیجان در سال ۱۳۸۱


در حال بارگذاری
23 اکتبر 2022
فایل ورد و پاورپوینت
2120
4 بازدید
۷۹,۷۰۰ تومان
خرید

توجه : به همراه فایل word این محصول فایل پاورپوینت (PowerPoint) و اسلاید های آن به صورت هدیه ارائه خواهد شد

  مقاله بررسی فراوانی و مقاومت آنتی بیوتیکی باکتری های جدا شده از روده موش های شهرستان لاهیجان در سال ۱۳۸۱ دارای ۱۲ صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است

فایل ورد مقاله بررسی فراوانی و مقاومت آنتی بیوتیکی باکتری های جدا شده از روده موش های شهرستان لاهیجان در سال ۱۳۸۱  کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه  و مراکز دولتی می باشد.

توجه : در صورت  مشاهده  بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی مقاله بررسی فراوانی و مقاومت آنتی بیوتیکی باکتری های جدا شده از روده موش های شهرستان لاهیجان در سال ۱۳۸۱،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد


بخشی از متن مقاله بررسی فراوانی و مقاومت آنتی بیوتیکی باکتری های جدا شده از روده موش های شهرستان لاهیجان در سال ۱۳۸۱ :

مقاله بررسی فراوانی و مقاومت آنتی بیوتیکی باکتری های جدا شده از روده موش های شهرستان لاهیجان در سال ۱۳۸۱ که چکیده‌ی آن در زیر آورده شده است، در پاییز ۱۳۸۸ در مجله دانشگاه علوم پزشکی کرمانشاه (بهبود) از صفحه ۲۴۲ تا ۲۵۱ منتشر شده است.
نام: بررسی فراوانی و مقاومت آنتی بیوتیکی باکتری های جدا شده از روده موش های شهرستان لاهیجان در سال ۱۳۸۱
این مقاله دارای ۱۰ صفحه می‌باشد، که برای تهیه‌ی آن می‌توانید بر روی گزینه‌ی خرید مقاله کلیک کنید.
کلمات مرتبط / کلیدی:
مقاله باکتری های روده ای
مقاله راتوس راتوس
مقاله راتوس نروژیکوس
مقاله لاهیجان

چکیده و خلاصه‌ای از مقاله:
زمینه: امروزه مشکل موش های اهلی در شمار مشکلات بین المللی است که علاوه بر اهمیت بهداشتی در انتقال انواع بیماری ها حایز اهمیت اقتصادی نیز هستند. پژوهش حاضر با هدف بررسی فراوانی و مقاومت آنتی بیوتیکی باکتری های جداشده از روده موش های شهرستان لاهیجان در سال ۱۳۸۱ انجام شد.
روش ها: این بررسی به روش نمونه برداری اتفاقی خوشه ای از ۱۳ منطقه شهر لاهیجان در شرایط یکسان بر روی ۱۰۰ عدد موش انجام گرفت. موش ها با اتر، کشته و کالبدشکافی شدند. از سکوم هر موش باسوآب استریل نمونه برداری و کشت بر روی محیط های مختلف و برای یرسنیاانترکلی تیکا به روش غنی سازی در سرما در بافر فسفات (PBS) انجام شد. پس از کلنی باکتری ها با روش کربی بائر آنتی بیوگرام انجام شد. یافته ها با استفاده از نرم افزار آماری SPSS تجزیه و تحلیل شدند.
یافته ها: از مجموع ۱۰۰ موش به تله افتاده، ۹۴ عدد راتوس نروژیکوس و ۶ مورد راتوس راتوس بودند. باکتری های جداشده، مربوط به جنس انترباکتریاسیه، کوکسی های گرم مثبت و باسیلوس سره ئوس بود. حساس ترین آنتی بیوتیک ها سیپروفلوکساسین، نالیدکسیک اسید و کوتریموکسازول بود.
نتیجه گیری: موش ها از طریق حمل و انتقال بیماری های زئونوز برای سلامتی انسان و دام خطرناک هستند. رعایت بهداشت برای کنترل این خطر ضروری است. توصیه می شود مطالعاتی وسیع تر در این زمینه انجام گیرد.

  راهنمای خرید:
  • در صورتی که به هر دلیلی موفق به دانلود فایل مورد نظر نشدید با ما تماس بگیرید.