ترکیب اسیدهای چرب ماکروجلبک قهوه ای Cystoseira myrica و جلبک قرمز Laurencia snyderiae در مناطق جزر و مدی سواحل شهرستان بوشهر


در حال بارگذاری
23 اکتبر 2022
فایل ورد و پاورپوینت
2120
1 بازدید
۷۹,۷۰۰ تومان
خرید

توجه : به همراه فایل word این محصول فایل پاورپوینت (PowerPoint) و اسلاید های آن به صورت هدیه ارائه خواهد شد

 ترکیب اسیدهای چرب ماکروجلبک قهوه ای Cystoseira myrica و جلبک قرمز Laurencia snyderiae در مناطق جزر و مدی سواحل شهرستان بوشهر دارای ۱۳ صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است

فایل ورد ترکیب اسیدهای چرب ماکروجلبک قهوه ای Cystoseira myrica و جلبک قرمز Laurencia snyderiae در مناطق جزر و مدی سواحل شهرستان بوشهر  کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه  و مراکز دولتی می باشد.

توجه : در صورت  مشاهده  بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی ترکیب اسیدهای چرب ماکروجلبک قهوه ای Cystoseira myrica و جلبک قرمز Laurencia snyderiae در مناطق جزر و مدی سواحل شهرستان بوشهر،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد


بخشی از متن ترکیب اسیدهای چرب ماکروجلبک قهوه ای Cystoseira myrica و جلبک قرمز Laurencia snyderiae در مناطق جزر و مدی سواحل شهرستان بوشهر :

نام کنفرانس، همایش یا نشریه : آبزیان و شیلات

تعداد صفحات :۱۳

امروزه ماکروجلبک های دریایی به عنوان یک منبع غذایی از ترکیبات مختلف همانند اسیدهای چرب محسوب می شوند. از این رو در این مطالعه پس از جمع آوری ماکروجلبک های قهوه ای Cystoseira myrica و قرمز Laurencia snyderiae در مهرماه ۹۰ از ایستگاه های هلیله، گمرک، جفره و آب شیرین کن در سواحل شهرستان بوشهر مقادیر اسیدهای چرب اشباع و غیراشباع هر کدام از آنها با استفاده از دستگاه گازکروماتوگرافی (مدلAgilent-6890 ، ساخت انگلستان) اندازه گیری شد. نتایج حاصل از مطالعه حاکی از آن بود که مقادیر اسیدهای چرب اشباع، اسیدهای چرب غیراشباع با یک باند دوگانه (تک غیر اشباع) و اسیدهای چرب غیراشباع با چند باند دوگانه (چند غیر اشباع) در ماکروجلبک قرمز L.snyderiae به ترتیب به میزان (۰.۰۵۰۳±۱.۳۴۵۷، ۰.۰۲۹۰±۰.۷۷۸۵ و ۰.۰۳۹۷± ۱.۱۴۱۹میلی گرم برگرم ماده خشک) بود که این مقادیر بطور معنی داری بیشتر از مقادیر اندازه گیری شده در ماکروجلبک قهوه ای myrica C. به ترتیب به میزان (۰.۰۲۰۹±۱.۰۱۵۸، ۰.۰۱۵۳±۰.۷۴۷۴ و ۰.۰۱۴۶±۰.۷۰۹۰ میلی گرم بر گرم ماده خشک) می باشد (P<0.05). مقادیر اسیدهای چرب لینولئیک اسید (C18:2n6)، آلفا لینولنیک اسید (C18:3n3)، آراشیدونیک اسید (C20:4n6)،(C20:5n3) EPA (C22:6n3) DHA وبطور معنی داری در ماکروجلبک L. snyderiae (به ترتیب ۰.۰۰۶۵±۰.۱۸۸۱، ۰.۰۰۸۵±۰.۲۰۵۲،۰.۰۰۱۰ ±۰.۰۲۲۴،۰.۰۰۰۹ ±۰.۰۲۴۱ و۰.۰۰۱۰ ±۰.۰۲۷۵ میلی گرم بر گرم ماده خشک) به استثناء DHA بیشتر از ماکروجلبک C. myrica به ترتیب۰.۰۰۹۶ ±۰.۱۵۲۷، ۰.۰۰۰۲±۰.۰۱۱۸، ۰.۰۰۰۲±۰.۰۰۹۵، ۰.۰۰۰۶±۰.۰۱۴۲ و۰.۰۰۰۸ ±۰.۰۳۰۵ میلی گرم بر گرم ماده خشک) بود. لیکن این در حالی بود که هیچگونه تفاوت آماری معنی داری در مقادیر اسیدهای چرب فوق در ماکروجلبک های جمع آوری شده از ایستگاه های مختلف مشاهده نگردید. نتایج نشان دادند مقادیر اسیدهای چرب غیراشباع در ماکروجلبک قرمز L. snyderiae نسبت به ماکروجلبک قهوه ای C. myrica بطور معنی داری بیشتر بود. به گونه ای که به استثناء مقادیرDHA ، اسیدهای چرب لینولئیک اسید، آلفا لینولنیک اسید، آراشیدونیک اسید، EPA و در ماکروجلبک L. snyderiae بطور معنی داری بیشتر از مقادیر ترکیبات فوق در ماکروجلبک قهوه ای C. myrica بود.

کلید واژه: اسیدهای چرب، Cystoseira myrica ،Laurencia snyderiae، مناطق جزر و مدی سواحل شهرستان

  راهنمای خرید:
  • در صورتی که به هر دلیلی موفق به دانلود فایل مورد نظر نشدید با ما تماس بگیرید.