مقاله مشکلات آموزش پزشکی و راه حل های ممکن از دید کارآموزان و کارورزان دانشکده پزشکی اراک ۸۶-۱۳۸۵


در حال بارگذاری
23 اکتبر 2022
فایل ورد و پاورپوینت
2120
2 بازدید
۷۹,۷۰۰ تومان
خرید

توجه : به همراه فایل word این محصول فایل پاورپوینت (PowerPoint) و اسلاید های آن به صورت هدیه ارائه خواهد شد

  مقاله مشکلات آموزش پزشکی و راه حل های ممکن از دید کارآموزان و کارورزان دانشکده پزشکی اراک ۸۶-۱۳۸۵ دارای ۱۴ صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است

فایل ورد مقاله مشکلات آموزش پزشکی و راه حل های ممکن از دید کارآموزان و کارورزان دانشکده پزشکی اراک ۸۶-۱۳۸۵  کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه  و مراکز دولتی می باشد.

توجه : در صورت  مشاهده  بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی مقاله مشکلات آموزش پزشکی و راه حل های ممکن از دید کارآموزان و کارورزان دانشکده پزشکی اراک ۸۶-۱۳۸۵،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد


بخشی از متن مقاله مشکلات آموزش پزشکی و راه حل های ممکن از دید کارآموزان و کارورزان دانشکده پزشکی اراک ۸۶-۱۳۸۵ :

مقاله مشکلات آموزش پزشکی و راه حل های ممکن از دید کارآموزان و کارورزان دانشکده پزشکی اراک ۸۶-۱۳۸۵ که چکیده‌ی آن در زیر آورده شده است، در زمستان ۱۳۸۸ در مجله دانشگاه علوم پزشکی اراک (ره‌ آورد دانش) از صفحه ۱۱۱ تا ۱۲۱ منتشر شده است.
نام: مشکلات آموزش پزشکی و راه حل های ممکن از دید کارآموزان و کارورزان دانشکده پزشکی اراک ۸۶-۱۳۸۵
این مقاله دارای ۱۱ صفحه می‌باشد، که برای تهیه‌ی آن می‌توانید بر روی گزینه‌ی خرید مقاله کلیک کنید.
کلمات مرتبط / کلیدی:
مقاله آموزش پزشکی
مقاله کارورز
مقاله مشکلات
مقاله کارآموز

چکیده و خلاصه‌ای از مقاله:
مقدمه: این مطالعه با هدف تعیین موانع و مشکلات آموزشی و راهکارهای بهبود مشکلات از دید دانشجویان پزشکی شهر اراک در سال ۸۶-۱۳۸۵ انجام شده است.
روش کار: در این مطالعه توصیفی – مقطعی بین کلیه کارورزان (۲۸ نفر) و کارآموزان (۴۴ نفر) پرسش نامه ای روا و پایا متشکل از ۷۱ سوال پیرامون مشکلات مربوط به آموزش، تجهیزات، پرسنل، اساتید، انگیزه و شیوه ارزشیابی توزیع شد.
نتایج: ۶۸۱ درصد نامناسب بودن مدت آموزش علوم پایه، ۸۶۱ درصد زیاد بودن دروس عمومی، ۸۴۵ درصد عدم ارایه شرح وظایف و طرح درس (۹۱۷ درصد) را در شروع دوره آموزشی مطرح نمودند. اکثریت دانشجویان خواستار یادگیری مهارت بالینی بر روی ماکت قبل از شروع کارآموزی (۸۴۵ درصد) و کارورزی (۷۹۷ درصد) بودند. بیشتر دانشجویان معتقد به تدریس پاتولوژی (۸۶۱ درصد) و فارماکولوژی (۹۷۲ درصد) هرکورس به همراه خود کورس دربالین بودند. آنها عدم تنوع کافی (۷۱۸ درصد) وسایل کمک آموزشی و نامناسب بودن فضای سالن کنفرانس (۵۴۹ درصد) و کتابخانه (۷۶۱ درصد)، را بیان نمودند. ۸۱۷ درصد نامناسب بودن رفتار و همکاری (۵۸۶ درصد) پرسنل با دانشجو را گزارش کردند. در مقوله اساتید میانگین۵۱ ±۱۶۸ بود (از حداکثر ۳۰). اکثریت دانشجویان نگران آینده شغلی مبهم (۸۷۱ درصد) بودند و ۷۸۶ درصد معتقد بودند که امتحانات سواد آنان را ارزیابی نمی کند.
نتیجه گیری: ارایه طرح درس در شروع هر دوره آموزشی و فراگیری مهارت بالینی بر روی ماکت قبل از شروع کارآموزی و کارورزی نیز از جمله در خواست های دانشجویان است که به راحتی قابل انجام است. ادغام دروس پایه و بالینی و تدریس پاتولوژی و فارماکولوژی هرکورس به همراه خود کورس در بالین در صورت اجرا می تواند فرا گیری دروس علوم پایه و بالینی را تسهیل کند.

  راهنمای خرید:
  • در صورتی که به هر دلیلی موفق به دانلود فایل مورد نظر نشدید با ما تماس بگیرید.