مقاله اثر مصرف خوراکی سیر وحشی بر پاسخ انقباضی آئورت سینه ای موش صحرایی دیابتی


در حال بارگذاری
23 اکتبر 2022
فایل ورد و پاورپوینت
2120
8 بازدید
۹۷,۷۰۰ تومان
خرید

توجه : به همراه فایل word این محصول فایل پاورپوینت (PowerPoint) و اسلاید های آن به صورت هدیه ارائه خواهد شد

  مقاله اثر مصرف خوراکی سیر وحشی بر پاسخ انقباضی آئورت سینه ای موش صحرایی دیابتی دارای ۱۱ صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است

فایل ورد مقاله اثر مصرف خوراکی سیر وحشی بر پاسخ انقباضی آئورت سینه ای موش صحرایی دیابتی  کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه  و مراکز دولتی می باشد.

توجه : در صورت  مشاهده  بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی مقاله اثر مصرف خوراکی سیر وحشی بر پاسخ انقباضی آئورت سینه ای موش صحرایی دیابتی،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد


بخشی از متن مقاله اثر مصرف خوراکی سیر وحشی بر پاسخ انقباضی آئورت سینه ای موش صحرایی دیابتی :

مقاله اثر مصرف خوراکی سیر وحشی بر پاسخ انقباضی آئورت سینه ای موش صحرایی دیابتی که چکیده‌ی آن در زیر آورده شده است، در زمستان ۱۳۸۸ در مجله دانشگاه علوم پزشکی اراک (ره‌ آورد دانش) از صفحه ۷۰ تا ۷۸ منتشر شده است.
نام: اثر مصرف خوراکی سیر وحشی بر پاسخ انقباضی آئورت سینه ای موش صحرایی دیابتی
این مقاله دارای ۹ صفحه می‌باشد، که برای تهیه‌ی آن می‌توانید بر روی گزینه‌ی خرید مقاله کلیک کنید.
کلمات مرتبط / کلیدی:
مقاله سیر وحشی
مقاله آئورت
مقاله پاسخ انقباضی
مقاله دیابت قندی

چکیده و خلاصه‌ای از مقاله:
مقدمه: با توجه به وجود شواهدی مبنی بر اثر ضد دیابتی سیر وحشی، اثر مصرف خوراکی این گیاه بر پاسخ انقباضی آئورت سینه ای در موش دیابتی مورد بررسی قرار گرفت.
روش کار: در این مطالعه تجربی – آزمایشگاهی ۴۰ موش صحرایی نر به ۵ گروه کنترل، کنترل تحت تیمار با سیر وحشی، دیابتی، دیابتی تحت درمان با گیاه و تحت تیمار با گلیبن کلامید تقسیم بندی شدند. برای دیابتی کردن موش ها از استرپتوزوتوسین به میزان ۶۰ میلی گرم بر کیلوگرم استفاده شد. دو گروه تحت تیمار با گیاه نیز پودر این گیاه مخلوط شده با غذای استاندارد موش را با نسبت وزنی ۱ درصد دریافت نمودند. میزان گلوکز سرم قبل از انجام کار و در هفته های ۴ و ۸ اندازه گیری شد. در پایان، پاسخ انقباضی حلقه های آئورت سینه ای به کلرور پتاسیم و نور آدرنالین مورد بررسی قرار گرفت.
نتایج: میزان گلوکز سرم در گروه دیابتی تحت تیمار با گیاه در هفته های ۴ و ۸ به طور معنی دار کمتر از گروه دیابتی بود (به ترتیب P<0.01 و P<0.005). به علاوه حداکثر پاسخ انقباضی آئورت سینه ای به نورآدرنالین در گروه دیابتی تحت درمان با سیر وحشی به طور معنی دار کمتر از گروه دیابتی درمان نشده بود (P<0.05) و چنین کاهش معنی داری در مورد پاسخ انقباضی به کلرور پتاسیم مشاهده نشد.
نتیجه گیری: مصرف خوراکی سیر وحشی به مدت ۲ ماه دارای اثر هیپوگلیسمیک در حد متوسط بوده و در کاهش دادن پاسخ انقباضی سیستم عروقی در موش های دیابتی موثر است.

  راهنمای خرید:
  • در صورتی که به هر دلیلی موفق به دانلود فایل مورد نظر نشدید با ما تماس بگیرید.