نقش دافنی ماگنای (Daphnia magna) غنی شده با لاکتوباسیلوس های پروبیوتیکی بر رشد و کارآیی تغذیه در لارو تاس ماهی ایرانی (Acipenser persicus)


در حال بارگذاری
23 اکتبر 2022
فایل ورد و پاورپوینت
2120
1 بازدید
۷۹,۷۰۰ تومان
خرید

توجه : به همراه فایل word این محصول فایل پاورپوینت (PowerPoint) و اسلاید های آن به صورت هدیه ارائه خواهد شد

 نقش دافنی ماگنای (Daphnia magna) غنی شده با لاکتوباسیلوس های پروبیوتیکی بر رشد و کارآیی تغذیه در لارو تاس ماهی ایرانی (Acipenser persicus) دارای ۱۲ صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است

فایل ورد نقش دافنی ماگنای (Daphnia magna) غنی شده با لاکتوباسیلوس های پروبیوتیکی بر رشد و کارآیی تغذیه در لارو تاس ماهی ایرانی (Acipenser persicus)  کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه  و مراکز دولتی می باشد.

توجه : در صورت  مشاهده  بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی نقش دافنی ماگنای (Daphnia magna) غنی شده با لاکتوباسیلوس های پروبیوتیکی بر رشد و کارآیی تغذیه در لارو تاس ماهی ایرانی (Acipenser persicus)،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد


بخشی از متن نقش دافنی ماگنای (Daphnia magna) غنی شده با لاکتوباسیلوس های پروبیوتیکی بر رشد و کارآیی تغذیه در لارو تاس ماهی ایرانی (Acipenser persicus) :

نام کنفرانس، همایش یا نشریه : مجله تحقیقات دامپزشکی (دانشگاه تهران)

تعداد صفحات :۱۲

زمینه مطالعه: استفاده از باکتری های پروبیوتیکی به عنوان یک راهبرد مهم برای تولید محصولات قابل تجدید از طریق کنترل بیولوژیکی در سیستم های پرورشی لارو ماهیان دریایی و سخت پوستان پیشنهاد شده است. این باکتری ها اثرات سودمندی بر لاروهای ماهی دارند.هدف: این مطالعه جهت تعیین تاثیر باسیلوس های پروبیوتیکی بر عملکرد رشد و تغذیه لارو تاس ماهی ایرانی از طریق غنی سازی با دافنی ماگنا انجام شد.روش کار: دافنی ماگنا بوسیله مخلوط لاکتوباسیلوس های پروبیوتیکی برای ۸ ساعت در ۳ سطح۴.۳۰ log CFU/mL ، ۴.۶۰ و ۴.۷۸ از سوسپانسیون باکتریایی، غنی سازی و توسط تاس ماهی ایرانی در تیمارهای آزمایشی T1، T2 و T3 خورده شد. لاروهای تاس ماهی ایرانی بر پایه ۳۰% وزن بدن از دافنی ماگنا بمدت ۳۰ روز تغذیه شدند. تیمار شاهد از دافنی ماگنای غنی نشده تغذیه گردید. در پایان آزمایش، نمونه های کامل ماهی مطابق با دستورالعمل AOAC در سال ۱۹۹۰ آنالیز شدند.نتایج: پروبیوتیک های لاکتوباسیلوسی بطور معنی داری وزن بدن، سطوح پروتئین خام و ماده خشک لاشه لاروهای تیمارهای آزمایشی را در مقایسه با تیمار شاهد افزایش دادند (p<0.05) اما در تیمار T3 چربی خام و انرژی خام بطور معنی داری کاهش یافت (p<0.05). بیشترین متوسط سطح پروتئین خام در T3(0.44±۷۰.۲۷%) و کمترین متوسط آن در شاهد (۰.۳۴±۶۸.۵۱%( بدست آمد.نتیجه گیری نهایی: آزمایش نشان داد که مخلوط لاکتوباسیلوس ها بر ارتقاء برخی از معیارهای رشد و کارآیی تغذیه در لارو تاس ماهی ایرانی تاثیر داشتند.

کلید واژه: پروتئین خام، دافنی ماگنا، لارو تاس ماهی ایرانی، لاکتوباسیلوس های پروبیوتیکی

  راهنمای خرید:
  • در صورتی که به هر دلیلی موفق به دانلود فایل مورد نظر نشدید با ما تماس بگیرید.