مطالعه اثر یک نوع ماست پروبیوتیک تولید ایران بر میزان استرپتوکوک موتانس بزاق


در حال بارگذاری
23 اکتبر 2022
فایل ورد و پاورپوینت
2120
1 بازدید
۷۹,۷۰۰ تومان
خرید

توجه : به همراه فایل word این محصول فایل پاورپوینت (PowerPoint) و اسلاید های آن به صورت هدیه ارائه خواهد شد

 مطالعه اثر یک نوع ماست پروبیوتیک تولید ایران بر میزان استرپتوکوک موتانس بزاق دارای ۱۳ صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است

فایل ورد مطالعه اثر یک نوع ماست پروبیوتیک تولید ایران بر میزان استرپتوکوک موتانس بزاق  کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه  و مراکز دولتی می باشد.

توجه : در صورت  مشاهده  بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی مطالعه اثر یک نوع ماست پروبیوتیک تولید ایران بر میزان استرپتوکوک موتانس بزاق،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد


بخشی از متن مطالعه اثر یک نوع ماست پروبیوتیک تولید ایران بر میزان استرپتوکوک موتانس بزاق :

نام کنفرانس، همایش یا نشریه : تحقیق در علوم دندانپزشکی

تعداد صفحات :۱۳

سابقه و هدف: امروزه تولید و مصرف محصولات حاوی عوامل پروبیوتیک رو به افزایش است. یکی از حامل های خوراکی رایج این عوامل ماست است. پتانسیل کاهش استرپتوکوک موتانس در حفره دهان بدنبال مصرف این نوع محصولات در سال های اخیر موضوع بسیاری از مطالعات گردیده است. هدف از مطالعه حاضر بررسی تاثیر یک نوع ماست پروبیوتیک داخلی و مقایسه آن با ماست معمولی بر روی میزان استرپتوکوک های موتانس بزاق می باشد.مواد و روش ها: در این مطالعه که به صورت کارآزمایی بالینی تصادفی متقاطع دو سوکور انجام شد، ۳۰ دانشجوی دندانپزشکی شرکت کردند. میزان استرپتوکوک موتانس بزاق شرکت کنندگان در شروع کار و پس از طی هر سه دوره مداخله (مصرف ماست پروبیوتیک، ماست ساده و عدم مصرف این دو محصول) و wash out در محیط mitis salivarius agar اندازه گیری شد. سپس داده ها با آزمون آماری kruskal wallis از نظر کمی و آزمون sign از نظر کیفی آنالیز شدند.یافته ها: در گروهی که ماست پروبیوتیک مصرف کردند میزان استرپتوکوک موتانس بزاق پس از دوره مداخله ۳ هفته ای به طور قابل توجهی کاهش نشان داد (P<0.01) اما در گروهی که ماست معمولی مصرف کردند پس از دوره مداخله میزان استرپتوکوک موتانس بزاق نشانگر افزایش قابل توجهی از نظر آماری بود (P<0.01). در گروه سوم (عدم مصرف دو ماده مربوطه) تغییر معنی داری در میزان استرپتوکک موتانس بزاق پس از طی این دوره نشان داده نشد (P<0.9).نتیجه گیری: به نظر می رسد ماست پروبیوتیک توانایی کاهش تعداد استرپتوکوک های موتانس بزاق را دارد ولی این اثر ۲ هفته پس از عدم مصرف محصول متوقف می شود.

کلید واژه: پروبیوتیکها، استرپتوکوک موتانس، لبنیات، بزاقی، تغذیه، پوسیدگی زا

  راهنمای خرید:
  • در صورتی که به هر دلیلی موفق به دانلود فایل مورد نظر نشدید با ما تماس بگیرید.