بررسی تغییرات شیمیایی، میکروبی و ارگانولپتیک ماهی قزل آلای رنگین کمان، Oncorhynchus mykiss Wallbaum 1792، در اتمسفر تغییر یافته


در حال بارگذاری
23 اکتبر 2022
فایل ورد و پاورپوینت
2120
1 بازدید
۷۹,۷۰۰ تومان
خرید

توجه : به همراه فایل word این محصول فایل پاورپوینت (PowerPoint) و اسلاید های آن به صورت هدیه ارائه خواهد شد

 بررسی تغییرات شیمیایی، میکروبی و ارگانولپتیک ماهی قزل آلای رنگین کمان، Oncorhynchus mykiss Wallbaum 1792، در اتمسفر تغییر یافته دارای ۱۴ صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است

فایل ورد بررسی تغییرات شیمیایی، میکروبی و ارگانولپتیک ماهی قزل آلای رنگین کمان، Oncorhynchus mykiss Wallbaum 1792، در اتمسفر تغییر یافته  کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه  و مراکز دولتی می باشد.

توجه : در صورت  مشاهده  بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی بررسی تغییرات شیمیایی، میکروبی و ارگانولپتیک ماهی قزل آلای رنگین کمان، Oncorhynchus mykiss Wallbaum 1792، در اتمسفر تغییر یافته،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد


بخشی از متن بررسی تغییرات شیمیایی، میکروبی و ارگانولپتیک ماهی قزل آلای رنگین کمان، Oncorhynchus mykiss Wallbaum 1792، در اتمسفر تغییر یافته :

نام کنفرانس، همایش یا نشریه : علوم آبزیان

تعداد صفحات :۱۴

در این پژوهش، اثر بسته بندی در اتمسفر تغییر یافته روی تغییرات شیمیایی، میکروبی و ارگانولپتیک ماهی قزل آلا رنگین کمان (Oncorhynchus mykiss) سر و دم زده و شکم خالی که در دمای ۴ درجه سانتی گراد نگهداری می شدند، به مدت دو هفته و به فاصله های زمانی معین، هر دو روز یک بار، مورد بررسی قرار گرفت. بدین منظور، آزمایش های مجموع مواد ازته فرار (TVN)، عدد پروکسید (PV)، شمارش کلی باکتری ها و آزمایش های ارگانولپتیک در سه تکرار انجام گرفت. ترکیب گازی درون بسته ها شامل فرمول اول (اکسیژن ۱۰ درصد، دی اکسیدکربن ۵۰ درصد، نیتروژن ۴۰ درصد) و فرمول دوم (اکسیژن ۲۰ درصد، دی اکسیدکربن ۴۰ درصد، نیتروژن ۴۰ درصد) بود که به همراه نمونه های شاهد (بدون بسته بندی) در یخچال نگهداری شدند. نتایج نشان می دهد که باکتری ها سریع ترین رشد را در ماهی قزل آلای بسته بندی نشده و کمترین رشد را در ماهی قزل آلای بسته بندی شده در فرمول یک داشتند. تشکیل TVN با افزایش زمان نگهداری افزایش یافت و بیشترین مقادیر، مربوط به نمونه های شاهد و کمترین مقادیر، مربوط به ماهیان بسته بندی شده با فرمول یک بود. نتایج نشان می دهد که بیشترین مقدار پروکسید نیز مربوط به نمونه های شاهد و کمترین میزان آن مربوط به نمونه های بسته بندی شده با فرمول یک بود. در آزمایش های ارگانولپتیک، در ابتدای آزمایش همه نمونه ها در وضعیت عالی (با امتیاز ۷) بودند، اما پس از دو هفته، نمونه های شاهد در وضعیت متوسط (با امتیاز ۳) و نمونه های بسته بندی شده با فرمول یک و دو، در وضعیت تقریبا خوبی قرار داشتند (با امتیاز ۵) که نشان می دهد نمونه ها اگر چه دچار افت کیفیت حسی شدند، اما در شرایط بدی از لحاظ مصرف قرار نداشتند.

کلید واژه: قزل آلای رنگین کمان، بسته بندی در اتمسفر تغییر یافته، مجموع مواد ازته فرار، عدد پروکسید، آزمایش های ارگانولپتیک، شمارش کلی باکتری ها

  راهنمای خرید:
  • در صورتی که به هر دلیلی موفق به دانلود فایل مورد نظر نشدید با ما تماس بگیرید.