مقاله رویه کاری فولاد زنگ نزن مارتنزیتی با استلایت ۶ و ارزیابی ریزساختار و تاثیر حضور لایه میانی فولاد زنگ نزن آستنیتی


در حال بارگذاری
23 اکتبر 2022
فایل ورد و پاورپوینت
2120
1 بازدید
۷۹,۷۰۰ تومان
خرید

توجه : به همراه فایل word این محصول فایل پاورپوینت (PowerPoint) و اسلاید های آن به صورت هدیه ارائه خواهد شد

  مقاله رویه کاری فولاد زنگ نزن مارتنزیتی با استلایت ۶ و ارزیابی ریزساختار و تاثیر حضور لایه میانی فولاد زنگ نزن آستنیتی دارای ۱۲ صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است

فایل ورد مقاله رویه کاری فولاد زنگ نزن مارتنزیتی با استلایت ۶ و ارزیابی ریزساختار و تاثیر حضور لایه میانی فولاد زنگ نزن آستنیتی  کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه  و مراکز دولتی می باشد.

توجه : در صورت  مشاهده  بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی مقاله رویه کاری فولاد زنگ نزن مارتنزیتی با استلایت ۶ و ارزیابی ریزساختار و تاثیر حضور لایه میانی فولاد زنگ نزن آستنیتی،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد


بخشی از متن مقاله رویه کاری فولاد زنگ نزن مارتنزیتی با استلایت ۶ و ارزیابی ریزساختار و تاثیر حضور لایه میانی فولاد زنگ نزن آستنیتی :

مقاله رویه کاری فولاد زنگ نزن مارتنزیتی با استلایت ۶ و ارزیابی ریزساختار و تاثیر حضور لایه میانی فولاد زنگ نزن آستنیتی که چکیده‌ی آن در زیر آورده شده است، در ۱۳۸۸ در علوم و مهندسی سطح از صفحه ۴۹ تا ۵۸ منتشر شده است.
نام: رویه کاری فولاد زنگ نزن مارتنزیتی با استلایت ۶ و ارزیابی ریزساختار و تاثیر حضور لایه میانی فولاد زنگ نزن آستنیتی
این مقاله دارای ۱۰ صفحه می‌باشد، که برای تهیه‌ی آن می‌توانید بر روی گزینه‌ی خرید مقاله کلیک کنید.
کلمات مرتبط / کلیدی:
مقاله استلایت
مقاله ریز ساختار
مقاله فولاد زنگ نزن مارتنزیتی
مقاله جوشکاری قوسی تنگستن- گاز (GTWA)
مقاله لایه میانی
مقاله رقت

چکیده و خلاصه‌ای از مقاله:
در این مقاله به بررسی ساختار میکروسکوپی، فازشناسی و پروفیل سختی روکش حاصل از سیم جوش پایه کبالت از نوع استلایت ۶ بر سطح فولاد زنگ نزن مازتنزیتی ۴۱۰ بدون لایه میانی و در حضور لایه میانی فولاد زنگ نزن آستنیتی ۳۰۹ پرداخته شده است. روکش کاری به روش جوشکاری قوسی تنگستن- گاز (GTAM) انجام شد. نمونه ها توسط آزمون های متالوگرافی نوری، الکترونی، پراش پرتوایکس، طیف سنجی انرژی (EDS) و سختی سنجی مورد بررسی قرار گرفتند. یافته های پژوهشی نشان داد که در سطح نمونه ها ساختار متشکل از کاربیدها در محلول جامد غنی از کبالت با ساختار دندریتی است. رشد دندریت ها در پوشش بصورت اپی تکسیال می باشد. کربن از استلایت مذاب در طور مرزدانه های آستنیت مذاب در طول مرزدانه های آستنیت به فولاد زنگ نزن آستنیتی نفوذ کرده و در فصل مشترک لایه میانی و پوشش ذرات کاربیدی تشکیل یافته است. رقت آهن در روکش باعث کاهش سختی، مقاومت به سایش و خوردگی می شود، در اثر اعمال میانی رقت آهن در پوشش کاهش یافته است و سختی افزایش می یابد.

  راهنمای خرید:
  • در صورتی که به هر دلیلی موفق به دانلود فایل مورد نظر نشدید با ما تماس بگیرید.