مقاله تاثیر سولفات روی بر اسهال حاد کودکان بستری (یک کارآزمایی بالینی)


در حال بارگذاری
23 اکتبر 2022
فایل ورد و پاورپوینت
2120
1 بازدید
۷۹,۷۰۰ تومان
خرید

توجه : به همراه فایل word این محصول فایل پاورپوینت (PowerPoint) و اسلاید های آن به صورت هدیه ارائه خواهد شد

  مقاله تاثیر سولفات روی بر اسهال حاد کودکان بستری (یک کارآزمایی بالینی) دارای ۵ صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است

فایل ورد مقاله تاثیر سولفات روی بر اسهال حاد کودکان بستری (یک کارآزمایی بالینی)  کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه  و مراکز دولتی می باشد.

توجه : در صورت  مشاهده  بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی مقاله تاثیر سولفات روی بر اسهال حاد کودکان بستری (یک کارآزمایی بالینی)،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد


بخشی از متن مقاله تاثیر سولفات روی بر اسهال حاد کودکان بستری (یک کارآزمایی بالینی) :

مقاله تاثیر سولفات روی بر اسهال حاد کودکان بستری (یک کارآزمایی بالینی) که چکیده‌ی آن در زیر آورده شده است، در تابستان ۱۳۸۷ در مجله دانشگاه علوم پزشکی قم از صفحه ۳۳ تا ۳۶ منتشر شده است.
نام: تاثیر سولفات روی بر اسهال حاد کودکان بستری (یک کارآزمایی بالینی)
این مقاله دارای ۴ صفحه می‌باشد، که برای تهیه‌ی آن می‌توانید بر روی گزینه‌ی خرید مقاله کلیک کنید.
کلمات مرتبط / کلیدی:
مقاله سولفات روی
مقاله اسهال
مقاله عفونت تنفسی
مقاله کودکان
مقاله درمان

چکیده و خلاصه‌ای از مقاله:
زمینه و هدف: اسهال یکی از علل اصلی مرگ و میر کودکان جهان است. از آن جایی که اسهال منجر به دفع روی می گردد و روی سبب تسهیل ترمیم مخاط روده و تحریک سیستم ایمنی و تنظیم انتقال آب و الکترولیت می شود، مطالعات نشان داده اند روی در درمان اسهال کودکان موثر است. هدف از این مطالعه، ارزیابی اثر سولفات روی بر زمان بهبودی اسهال، بهبود اشتها پس از ابتلا به اسهال و یا پیشگیری از ابتلا به اسهال و عفونت های تنفسی ظرف ۲ ماه پس از دریافت روی است.
روش بررسی: در این کارآزمایی بالینی که بر روی کودکان مبتلا به اسهال حاد بستری شده در مرکز آموزشی- درمانی کودکان قم در سال ۱۳۸۶ انجام شد، کودکان مبتلا به اسهال حاد در دو گروه کنترل که تحت درمان استاندارد اسهال بودند و گروه درمان که علاوه بر دریافت درمان استاندارد، سولفات روی به میزان روزانه ۱۰ میلی گرم در دو دوز به مدت ۲ هفته نیز دریافت کردند، قرار گرفتند. به هیچ یک از دو گروه داروی ضد اسهال یا آنتی بیوتیک داده نشد و کودکان به مدت دو ماه پس از بستری از نظر ابتلا به اسهال یا عفونت تنفسی پی گیری شدند. نتایج، با استفاده از آزمون T و آزمون فیشر مورد تجزیه و تحلیل قرار گرفت.
یافته ها: در این مطالعه، بیماران، به روش متوالی، انتخاب شدند (۶۴ کودک در گروه درمان و ۸۹ کودک در گروه کنترل). گروه های مورد مطالعه از نظر مواردی چون جنسیت و کاهش اشتها، مشابه بودند. تفاوت معنی داری بین دو گروه در زمان بهبودی اسهال مشاهده نگردید (P>0.05). هم چنین ابتلا به عفونت های گوارشی و تنفسی طی ۲ ماه پس از بستری در دو گروه مشابه بود (P>0.05)؛ ولی مدت زمان بهبود اشتها با استفاده از آزمون T پس از دریافت روی تسریع شد (P=0.015).
نتیجه گیری: یافته های این مطالعه نشان داد که مصرف سولفات روی به میزان روزانه ۱۰ میلی گرم، اثری بر روی کاهش دوره اسهال نداشت؛ ولی بهبود اشتها را پس از ابتلا به اسهال تسریع کرد. هم چنین اثر قابل توجهی در پیشگیری از ابتلا به اسهال و عفونت تنفسی در طی ۲ ماه پس از دریافت سولفات روی دیده نشد.

  راهنمای خرید:
  • در صورتی که به هر دلیلی موفق به دانلود فایل مورد نظر نشدید با ما تماس بگیرید.