تاثیر روش های ارائه بازخورد افزوده (پس از کوشش های موفق و ناموفق) بر یادگیری و قابلیت شناسایی خطا در تکلیف تولید نیرو


در حال بارگذاری
23 اکتبر 2022
فایل ورد و پاورپوینت
2120
3 بازدید
۷۹,۷۰۰ تومان
خرید

توجه : به همراه فایل word این محصول فایل پاورپوینت (PowerPoint) و اسلاید های آن به صورت هدیه ارائه خواهد شد

 تاثیر روش های ارائه بازخورد افزوده (پس از کوشش های موفق و ناموفق) بر یادگیری و قابلیت شناسایی خطا در تکلیف تولید نیرو دارای ۱۶ صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است

فایل ورد تاثیر روش های ارائه بازخورد افزوده (پس از کوشش های موفق و ناموفق) بر یادگیری و قابلیت شناسایی خطا در تکلیف تولید نیرو  کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه  و مراکز دولتی می باشد.

توجه : در صورت  مشاهده  بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی تاثیر روش های ارائه بازخورد افزوده (پس از کوشش های موفق و ناموفق) بر یادگیری و قابلیت شناسایی خطا در تکلیف تولید نیرو،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد


بخشی از متن تاثیر روش های ارائه بازخورد افزوده (پس از کوشش های موفق و ناموفق) بر یادگیری و قابلیت شناسایی خطا در تکلیف تولید نیرو :

نام کنفرانس، همایش یا نشریه : پژوهش در مدیریت ورزشی و رفتار حرکتی (علوم حرکتی و ورزش)

تعداد صفحات :۱۶

هدف مطالعه حاضر بررسی تاثیر روش های ارائه بازخورد (پس از کوشش های موفق و ناموفق) بر یادگیری و قابلیت شناسایی خطا در تکلیف تولید نیرو بود. ۶۰ دانشجوی مقطع کارشناسی (با دامنه سنی ۴±۲۰.۶) در این آزمایش شرکت کردند و بر اساس نوع بازخورد دریافتی به سه گروه تقسیم شدند. گروه اول بعد از کوشش های موفق بازخورد دریافت می کردند. گروه دوم پس از کوشش های ناموفق و گروه سوم هیچ بازخوردی دریافت نمی کردند. همه شرکت کنندگان در تمامی کوشش ها در مرحله اکتساب و یادداری برآورد خطا داشتند. تکلیف، تولید نیروی ۷۰ درصد بیشینه قدرت پنجه دست راست با استفاده از دستگاه تولید نیرو بود. پس از جمع آوری داده ها، برای تجزیه و تحلیل نتایج مرحله اکتساب، از تحلیل واریانس با تکرار سنجش استفاده شد. در آزمون یادداری، روش تحلیل واریانس یک راهه به کار گرفته شد. نتایج مرحله اکتساب نشان داد بین گروه اول (KR پس از کوشش های موفق) و گروه دوم (KR پس از کوشش های ناموفق)، در عملکرد تکلیف تولید نیرو و قابلیت شناسایی خطا تفاوت معناداری وجود نداشت .(P>0.05) با این حال، در آزمون یادداری، بین گروه اول (KR پس از کوشش های موفق) و گروه دوم (KR پس از کوشش های ناموفق)، در عملکرد تکلیف تولید نیرو و قابلیت شناسایی خطا تفاوت معناداری حادث شد .(P£۰.۰۵) به عبارتی، گروه اول که پس از تلاش های موفق بازخورد دریافت می کردند عملکرد بهتری در تکلیف تولید نیرو و قابلیت شناسایی خطاهای شان نسبت به گروه دوم و گروه کنترل داشتند. این الگوی نتایج نشان می دهد اگر افراد پس از کوشش های موفق نسبت به کوشش های ناموفق بازخورد دریافت کنند، یادگیری و قابلیت شناسایی خطای بهتری رخ خواهد داد.

کلید واژه: آگاهی از نتیجه، کوشش های موفق، کوشش های ناموفق، یادگیری حرکتی، قابلیت تشخیص خطا

  راهنمای خرید:
  • در صورتی که به هر دلیلی موفق به دانلود فایل مورد نظر نشدید با ما تماس بگیرید.