سنگ شناسی و ژئوشیمی گدازه های بالشی و سنگ های مافیک، حدواسط و فلسیک وابسته به آن در دنباله افیولیتی صحنه – هرسین (شمال شرق کرمانشاه)


در حال بارگذاری
23 اکتبر 2022
فایل ورد و پاورپوینت
2120
8 بازدید
۷۹,۷۰۰ تومان
خرید

توجه : به همراه فایل word این محصول فایل پاورپوینت (PowerPoint) و اسلاید های آن به صورت هدیه ارائه خواهد شد

 سنگ شناسی و ژئوشیمی گدازه های بالشی و سنگ های مافیک، حدواسط و فلسیک وابسته به آن در دنباله افیولیتی صحنه – هرسین (شمال شرق کرمانشاه) دارای ۱۸ صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است

فایل ورد سنگ شناسی و ژئوشیمی گدازه های بالشی و سنگ های مافیک، حدواسط و فلسیک وابسته به آن در دنباله افیولیتی صحنه – هرسین (شمال شرق کرمانشاه)  کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه  و مراکز دولتی می باشد.

توجه : در صورت  مشاهده  بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی سنگ شناسی و ژئوشیمی گدازه های بالشی و سنگ های مافیک، حدواسط و فلسیک وابسته به آن در دنباله افیولیتی صحنه – هرسین (شمال شرق کرمانشاه)،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد


بخشی از متن سنگ شناسی و ژئوشیمی گدازه های بالشی و سنگ های مافیک، حدواسط و فلسیک وابسته به آن در دنباله افیولیتی صحنه – هرسین (شمال شرق کرمانشاه) :

نام کنفرانس، همایش یا نشریه : بلورشناسی و کانی شناسی ایران

تعداد صفحات :۱۸

منطقه مورد بررسی در مجموعه افیولیتی صحنه-هرسین متشکل از سه واحد سنگی گابرو، بازالت، دایک های دیابازی، دیوریت و پلاژیوگرانیت است. بررسی های ژئوشیمیایی نشان می دهند که ماگمای سازنده، یک ماگمای شبه قلیایی تولئیتی غنی از منیزیم و فقیر از پتاسیم بوده است. این داده ها همچنین از عناصر نادر خاکی سبک غنی شدگی (LREE) و از عناصر نادر خاکی سنگین (HREE) تهی شدگی نشان می دهند. نسبت Nb/Ta در بازالت های منطقه بین ۱۶.۱۹ تا ۱۸.۸۸ است، این مقادیر به شاخص ماگمایی مشتق شده از گوشته ای آلوده است. بررسی های سنگ شناسی و ژئوشیمیایی حاکی از رابطه ژنتیکی سنگ های این مجموعه، حاصل یک ماگمای مشترک، تاثیر آلایش ماگمایی و نقش فرآیند جدایش ماگمایی در شکل گیری این سنگ ها و از ذوب بالای ۱۶% یک خاستگاه گارنت پریدوتیتی است. از دیدگاه پتروژنتیکی نمونه های گدازه های بالشی در گستره MORB قرار می گیرند بر اساس نمودارهای عنکبوتی، این مجموعه حاصل یک ماگمای تولئیتی کف اقیانوسی نوع (EMORB) است.

کلید واژه: افیولیت صحنه، هرسین، گدازه های بالشی، سنگ شناسی، ژئوشیمی

  راهنمای خرید:
  • در صورتی که به هر دلیلی موفق به دانلود فایل مورد نظر نشدید با ما تماس بگیرید.