بررسی خصوصیات فیزیکی و مکانیکی سنگ مخزنی سازند شوریجه در یکی از چاه های واقع در حوضه کپه داغ (شمال خاور ایران)


در حال بارگذاری
23 اکتبر 2022
فایل ورد و پاورپوینت
2120
2 بازدید
۷۹,۷۰۰ تومان
خرید

توجه : به همراه فایل word این محصول فایل پاورپوینت (PowerPoint) و اسلاید های آن به صورت هدیه ارائه خواهد شد

 بررسی خصوصیات فیزیکی و مکانیکی سنگ مخزنی سازند شوریجه در یکی از چاه های واقع در حوضه کپه داغ (شمال خاور ایران) دارای ۱۷ صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است

فایل ورد بررسی خصوصیات فیزیکی و مکانیکی سنگ مخزنی سازند شوریجه در یکی از چاه های واقع در حوضه کپه داغ (شمال خاور ایران)  کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه  و مراکز دولتی می باشد.

توجه : در صورت  مشاهده  بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی بررسی خصوصیات فیزیکی و مکانیکی سنگ مخزنی سازند شوریجه در یکی از چاه های واقع در حوضه کپه داغ (شمال خاور ایران)،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد


بخشی از متن بررسی خصوصیات فیزیکی و مکانیکی سنگ مخزنی سازند شوریجه در یکی از چاه های واقع در حوضه کپه داغ (شمال خاور ایران) :

نام کنفرانس، همایش یا نشریه : زمین شناسی ژئوتکنیک (زمین شناسی کاربردی)

تعداد صفحات :۱۷

سازند شوریجه یکی از سازندهای مخزنی گازی واقع در حوضه کپه داغ شمال خاور ایران می باشد که جزء سازندهای بسیار سخت از لحاظ حفاری است. شناخت خصوصیات فیزیکی و مکانیکی این سازند سبب برنامه ریزی دقیق تری برای انجام عملیات حفاری آن خواهد شد و می توان از صرف هزینه های بالای حفاری در برخورد با این سازند تا حدودی جلوگیری نمود. در این مطالعه با انجام آزمایشات مقاومت فشاری سه محوری، آزمایش تخلخل (با اشباع آب و گاز هلیم) و شاخص سایش سرشار (CAI) بر روی نمونه های مغزه گرفته شده از این سازند و همچنین تهیه مقاطع نازک از این نمونه ها و تعیین کانی شناسی و بافت آنها، خصوصیات فیزیکی و مکانیکی این سازند مورد مطالعه قرار گرفت که در نهایت مشخص شد این نمونه ها حاوی کانی کوارتز فراوان و دارای بافت ساب آرکوز می باشند. همچنین، مقاومت فشاری این نمونه ها تحت آزمایش سه محوره در سه سطح تنش ۵، ۱۰ و (Mpa) 15بررسی و پارامترهای مقاومت برشی C و f برای این نمونه ها به ترتیب ۱۵.۳ مگاپاسکال و ۵۳.۷۹ درجه بدست آمد. بعلاوه، آزمایشات بیشتر نشان می دهد که این نمونه ها از لحاظ سایشی با توجه به میزان کوارتز بالا، در محدوده سنگ های خیلی ساینده قرار دارند. نتایج حاصل از این پژوهش می تواند در طراحی روش مناسب حفاری سازند شوریجه مورد استفاده قرار گیرد.

کلید واژه: سرعت حفاری، مقاومت برشی، مقاومت فشاری سه محوری، سایش سرشار

  راهنمای خرید:
  • در صورتی که به هر دلیلی موفق به دانلود فایل مورد نظر نشدید با ما تماس بگیرید.