مقاله تاثیر ویژگی های فردی و اجتماعی بر مشارکت اجتماعی زنان کرمانی


در حال بارگذاری
23 اکتبر 2022
فایل ورد و پاورپوینت
2120
1 بازدید
۷۹,۷۰۰ تومان
خرید

توجه : به همراه فایل word این محصول فایل پاورپوینت (PowerPoint) و اسلاید های آن به صورت هدیه ارائه خواهد شد

  مقاله تاثیر ویژگی های فردی و اجتماعی بر مشارکت اجتماعی زنان کرمانی دارای ۲۶ صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است

فایل ورد مقاله تاثیر ویژگی های فردی و اجتماعی بر مشارکت اجتماعی زنان کرمانی  کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه  و مراکز دولتی می باشد.

توجه : در صورت  مشاهده  بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی مقاله تاثیر ویژگی های فردی و اجتماعی بر مشارکت اجتماعی زنان کرمانی،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد


بخشی از متن مقاله تاثیر ویژگی های فردی و اجتماعی بر مشارکت اجتماعی زنان کرمانی :

مقاله تاثیر ویژگی های فردی و اجتماعی بر مشارکت اجتماعی زنان کرمانی که چکیده‌ی آن در زیر آورده شده است، در پاییز ۱۳۸۷ در مطالعات اجتماعی – روان شناختی زنان (مطالعات زنان( از صفحه ۱۲۷ تا ۱۴۹ منتشر شده است.
نام: تاثیر ویژگی های فردی و اجتماعی بر مشارکت اجتماعی زنان کرمانی
این مقاله دارای ۲۳ صفحه می‌باشد، که برای تهیه‌ی آن می‌توانید بر روی گزینه‌ی خرید مقاله کلیک کنید.
کلمات مرتبط / کلیدی:
مقاله مشارکت اجتماعی زنان
مقاله مشارکت رسمی
مقاله مشارکت غیررسمی
مقاله ویژگی های اجتماعی
مقاله ویژگی های فردی

چکیده و خلاصه‌ای از مقاله:
نوشتار حاضر بر آن است تا بر اساس پژوهشی پیمایشی، اثر ویژگی های فردی و اجتماعی را بر میزان مشارکت اجتماعی زنان، به عنوان یکی از عوامل اصلی موثر بر توسعه، مورد بررسی قرار دهد. جامعه آماری پژوهش را زنان ۱۶ ساله و بالاتر ساکن در شهر کرمان تشکیل داده اند، که از میان آن ها نمونه به حجم ۳۰۰ نفر به روش نمونه گیری تصادفی انتخاب شده است. ابزار پژوهش، پرسش نامه است و مشارکت اجتماعی در دو بعد رسمی و غیررسمی مورد بررسی قرار گرفته است. پس از آزمون فرضیه هایی که با استفاده از نظریه کنش اجتماعی پارسونز مطرح شد، برای تجزیه و تحلیل داده ها، از روش های آمار توصیفی و آزمون های معناداری استفاده شد.
بررسی ها نشان می دهد که میزان مشارکت اجتماعی زنان در بعد غیررسمی، بیش تر از مشارکت آن ها در بعد رسمی است، هم چنین ویژگی هایی مثل عام گرایی، فعال گرایی، امید به آینده، خردگرایی، تحصیلات، ارزیابی فایده های مشارکت، و مشارکت اعضای خانواده، رابطه مستقیم و معنادار با میزان مشارکت اجتماعی زنان دارد.

  راهنمای خرید:
  • در صورتی که به هر دلیلی موفق به دانلود فایل مورد نظر نشدید با ما تماس بگیرید.