گونه های درختی و درختچه ای بومی و غیر بومی کاشته شده و خودرو شده در شهر همدان


در حال بارگذاری
23 اکتبر 2022
فایل ورد و پاورپوینت
2120
3 بازدید
۷۹,۷۰۰ تومان
خرید

توجه : به همراه فایل word این محصول فایل پاورپوینت (PowerPoint) و اسلاید های آن به صورت هدیه ارائه خواهد شد

 گونه های درختی و درختچه ای بومی و غیر بومی کاشته شده و خودرو شده در شهر همدان دارای ۱۶ صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است

فایل ورد گونه های درختی و درختچه ای بومی و غیر بومی کاشته شده و خودرو شده در شهر همدان  کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه  و مراکز دولتی می باشد.

توجه : در صورت  مشاهده  بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی گونه های درختی و درختچه ای بومی و غیر بومی کاشته شده و خودرو شده در شهر همدان،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد


بخشی از متن گونه های درختی و درختچه ای بومی و غیر بومی کاشته شده و خودرو شده در شهر همدان :

نام کنفرانس، همایش یا نشریه : نشریه علوم (دانشگاه خوارزمی)

تعداد صفحات :۱۶

گونه های درختی و درختچه ای کاشته شده برخی از خیابان ها، پارک ها و دیگر فضاهای سبز شهر همدان بررسی و شمارش شدند. طی بررسی های انجام شده، جمعا ۲۰ تیره، ۳۲ جنس و ۳۷ گونه جمع آوری و شناسایی شدند. از مجموع ۲۶ گونه درختی کاشته شده، ۱۲ گونه متعلق به عناصر غیر بومی و ۱۴ گونه متعلق به گونه های بومی هستند. از ۱۱ گونه درختچه ای کاشته شده، ۹ گونه عنصر غیر بومی و تنها ۲ گونه متعلق به گونه های بومی اند. از مجموع ۳۷ گونه مشاهده شده در نقاط مختلف شهر، جمعا ۹ گونه بومی و غیر بومی درختی در بسیاری از نقاط شهر، بدون دخالت های مستقیم انسانی توانسته اند به صورت خودرو، رشد کنند. در کنار برخی از گونه های بومی، تعدادی نیز به عنوان گونه های غیر بومی نئوفیت خودرو شده معرفی می شوند که در فهرست زیر با حروف سیاه مشخص شده اند:
Acer negundo L.، Ailanthus altissima (Mill.) Swingle، Robinia pseudoacacia L.، Armeniaca vulgaris Lam.، Fraxinus rotundifolia Miller، Juglans regia L.، Morus alba L.، Ulmus minor Miller، Populus nigra L. var. pyramidalis (Pozier) Spach.
حضور و پراکندگی عناصر بومی و نئوفیت های خودرو شده درختی در فوق، نشان می دهند که این عناصر توانسته اند، بدون دخالت های مستقیم انسانی، برخی از بیوتوپ های درون شهر همدان را برای ادامه حیات خود انتخاب کنند (به ویژه در محیط های زگتال). نمونه های خودرو شده در فوق، بیان گر این واقعیت هستند که اگر برای این گروه از گیاهان محیط های زیست مناسبی در نظر گرفته شود و تا حدودی به صورت رها شده باقی بمانند و فقط با مراقبت های ویژه، تحت نظارت های انسانی قرار گیرند، میتوان با هزینه های کم تر، محیط های زیست مناسبی را برای گروهی از گیاهان و جانوران ایجاد کرد.

کلید واژه: همروکر، همروبی، بومی، آرکئوفیت، نئوفیت

  راهنمای خرید:
  • در صورتی که به هر دلیلی موفق به دانلود فایل مورد نظر نشدید با ما تماس بگیرید.