مقاله ارزیابی رابطه رفتارهای ناایمن با حوادث شغلی در یک شرکت خودروسازی


در حال بارگذاری
23 اکتبر 2022
فایل ورد و پاورپوینت
2120
2 بازدید
۷۹,۷۰۰ تومان
خرید

توجه : به همراه فایل word این محصول فایل پاورپوینت (PowerPoint) و اسلاید های آن به صورت هدیه ارائه خواهد شد

  مقاله ارزیابی رابطه رفتارهای ناایمن با حوادث شغلی در یک شرکت خودروسازی دارای ۱۰ صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است

فایل ورد مقاله ارزیابی رابطه رفتارهای ناایمن با حوادث شغلی در یک شرکت خودروسازی  کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه  و مراکز دولتی می باشد.

توجه : در صورت  مشاهده  بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی مقاله ارزیابی رابطه رفتارهای ناایمن با حوادث شغلی در یک شرکت خودروسازی،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد


بخشی از متن مقاله ارزیابی رابطه رفتارهای ناایمن با حوادث شغلی در یک شرکت خودروسازی :

مقاله ارزیابی رابطه رفتارهای ناایمن با حوادث شغلی در یک شرکت خودروسازی که چکیده‌ی آن در زیر آورده شده است، در پاییز و زمستان ۱۳۸۷ در سلامت کار ایران از صفحه ۴۴ تا ۵۱ منتشر شده است.
نام: ارزیابی رابطه رفتارهای ناایمن با حوادث شغلی در یک شرکت خودروسازی
این مقاله دارای ۸ صفحه می‌باشد، که برای تهیه‌ی آن می‌توانید بر روی گزینه‌ی خرید مقاله کلیک کنید.
کلمات مرتبط / کلیدی:
مقاله اعمال ناایمن
مقاله حوادث شغلی
مقاله فرهنگ ایمنی
مقاله وسایل حفاظت فردی

چکیده و خلاصه‌ای از مقاله:
زمینه و هدف: صنعت خودروسازی یکی از صنایع بحرانی از دیدگاه ایمنی محسوب می شود. اعمال ناایمن و شرایط ناایمن بعنوان فاکتورهای موثر در افزایش ریسک بروز حوادث شغلی محسوب می شوند. به منظور ارتقا وضعیت ایمنی، ارزیابی رفتارهای ناایمن بعنوان یک ضرورت محسوب می شود. هدف اصلی پژوهش ارزیابی رابطه بین میزان رفتارهای ناایمن با حوادث بود.
روش بررسی: برای ارزیابی رفتارهای ناایمن از تکنیک نمونه برداری از رفتار ایمنی (SBS) استفاده شد. پس از انجام یک مطالعه پایلوت تعداد نمونه ها و مشاهدات به ترتیب برابر با ۱۹۵ و ۳۴۵۶ تعیین گردید. تجزیه و تحلیل اطلاعات جمع آوری شده با استفاده از نرم افزار آماری SPSS، Excel و آزمونهای آماری مربوطه صورت گرفت.
یافته ها: نتایج مطالعه نشان داد که %۳۵۴ اعمال کارگران مورد مطالعه از نوع اعمال ناایمن بود. مطالعه ارتباط توام اعمال ناایمن و حوادث از طریق آزمون رگرسیون لجستیک نشان داد که افزایش یک درصدی میزان اعمال ناایمن باعث ۳ برابر شدن میزان حوادث خواهد شد.
نتیجه گیری: با وجود ارتباط معنی دار بین اعمال ناایمن و حوادث شغلی و نوع اعمال ناایمن مورد بررسی تعدیل و کاهش اعمال ناایمن نیازمند سرمایه گذاری و بکارگیری اصول ایمنی مبتنی بر رفتار با تاکید بر نهادینه کردن اصول فرهنگ ایمنی در تمام سطوح سازمانی می باشد.

  راهنمای خرید:
  • در صورتی که به هر دلیلی موفق به دانلود فایل مورد نظر نشدید با ما تماس بگیرید.