اثر عصاره گیاه سرخارگل (Echinacea purpurea) بر عملکرد، پاسخ های ایمنی سلولی و هومورال جوجه های گوشتی


در حال بارگذاری
23 اکتبر 2022
فایل ورد و پاورپوینت
2120
2 بازدید
۹۷,۷۰۰ تومان
خرید

توجه : به همراه فایل word این محصول فایل پاورپوینت (PowerPoint) و اسلاید های آن به صورت هدیه ارائه خواهد شد

 اثر عصاره گیاه سرخارگل (Echinacea purpurea) بر عملکرد، پاسخ های ایمنی سلولی و هومورال جوجه های گوشتی دارای ۱۴ صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است

فایل ورد اثر عصاره گیاه سرخارگل (Echinacea purpurea) بر عملکرد، پاسخ های ایمنی سلولی و هومورال جوجه های گوشتی  کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه  و مراکز دولتی می باشد.

توجه : در صورت  مشاهده  بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی اثر عصاره گیاه سرخارگل (Echinacea purpurea) بر عملکرد، پاسخ های ایمنی سلولی و هومورال جوجه های گوشتی،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد


بخشی از متن اثر عصاره گیاه سرخارگل (Echinacea purpurea) بر عملکرد، پاسخ های ایمنی سلولی و هومورال جوجه های گوشتی :

نام کنفرانس، همایش یا نشریه : مجله دامپزشکی ایران (دانشگاه شهید چمران اهواز)

تعداد صفحات :۱۴

به منظور بررسی اثر عصاره سر خارگل بر عملکرد و پاسخ های ایمنی، آزمایشی با ۲۴۰ قطعه جوجه گوشتی یک روزه سویه کاپ با میانگین وزن ۴۴.۶ گرم انجام شد. اثر عصاره سرخارگل حاوی ۲.۹۹mg/ml اسید کافئیک در مقادیر صفر E0 (شاهد)، (E0.5) 0.5، (E1) 1، (E1.5) 1.5، (E2) 2 و (E2.5) 2.5 میلی لیتر در لیتر آب آشامیدنی به طور مستمر از روز ۶ تا ۴۲ مورد بررسی قرار گرفت. ارزیابی پاسخ های ایمنی سلولی به کمک تزریق داخل پوستی فیتوهماگلوتینین (PHA-P) در چین پوستی بال و اندازه گیری ضخامت پوست بعد از ۲۴ و ۴۸ ساعت انجام شد. ارزیابی پاسخ های ایمنی هومورال با استفاده از تزریق عضلانی محلول ۲۵% گلبول قرمز گوسفند (SRBC) و تعیین عیار پادتن IgG و IgM ضد گلبول قرمز گوسفند از طریق آزمایش هماگلوتیناسیون انجام شد. نتایج نشان داد مصرف ۱ میلی لیتر عصاره سر خارگل و بیشتر، سبب بهبود افزایش وزن روزانه و ضریب تبدیل می شود (P<0.05). بالاترین افزایش وزن روزانه (۶۷.۹۸) و پایین ترین ضریب تبدیل (۱.۵۴) متعلق به تیمار E1 بود. مصرف عصاره سرخارگل سبب بهبود پاسخ های ایمنی سلولی به PHA-P و تولید IgG ضد SRBC شد (P<0.05). بیشترین عیار پادتن IgG ضد SRBC و پاسخ های ایمنی سلولی با مصرف ۲.۵ میلی لیتر عصاره به دست آمد (.(P<0.05 تیمار E2.5 دارای بالاترین درصد وزن بورس و تیموس بود (P<0.05). نتایج کلی نشان داد مصرف ۱ میلی لیتر عصاره سرخارگل در هر لیتر آب آشامیدنی جوجه های گوشتی به صورت مستمر باعث بهبود عملکرد و پاسخ های ایمنی می شود.

کلید واژه: عصاره سرخارگل، پاسخ های ایمنی، عملکرد، جوجه گوشتی

  راهنمای خرید:
  • در صورتی که به هر دلیلی موفق به دانلود فایل مورد نظر نشدید با ما تماس بگیرید.